Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Chear

08.08.2015 20:49
Moi päivä kirja! Tänään on 8.8.2015
Heräsin sohvalta joka oli outoa ja menin herättämään Sipsukkaliiniä. Se oli nukkunut pommiin ja sitten me syötiin ja lähettiin koullun meillä oli kiire koska Sipsukkaliini oli nukkunut pommiin. Ehittiin kuitenkin koullun js mä menin toiselle lokalle. Meidän opettaja on Tuomas Tuomi tai joku tällänen se on vaikee kirjoittaa. Olin välkällä Missen ja Leinikin kanssa. Koulu loppu ja ulkona satoi kaatamalla vettä. Sovittiin Missen kanssa että kysyttäisiin voisiko se muuttaa meille ja se kävi. Koulun jälkeen käytiin siis kysymässä sitä Roselta ja kävi joo haetaan Misse huomenna Candysta 15.30 tai jotain sinne päin. Kotona vielä tehtiin mun hamsterille Ellille sänky ja nyt senukkuu mun vieressä. Syötiin ja tein läksyt ja sitten me mentiin nukkumaan.
Moikkelis.

Vastaus:

Chear saa 7kk taskurahaa.

Nimi: Leinikki

26.07.2015 19:56
Rakas päiväkirja, tänään Assu haki uuden kaon nimeltä Pomppi ja osti sille koiran. Assu sano että minun pitää mennä puhumis terapeetilla vai mikä se oli mutta onneksi Rose sanoi ei. Sitten menin ensimmäistä kertaa kouluun jossa oli yksi kiva Cheer ja se oli tosi hauskaa kun opettaja joka on herra Tuomi meni vessaan niin me hypittiin pulpeteilla ja alettiin pulpettihippaa. Mutta sitten ope tuli ja me jatkettiin äikkää. Koulun jälkeen odotin tooooooooosi kauan kunnes Assu tuli hakeen minua ja sitten me mentiin Roselle joka olisi halunnut tarjota teetä mutta Assu sano ei. Minä tykkään teestä!!!! Mutta sitten me mentiin kahvilaan jossa oli paljon kaikkea hyvää ja otettiin sieltä suklaakakku ja sitten mentiin kotiin nukkumaan. Heippa, rakas päiväkirja!

Vastaus:

Leinikki saa 7kk taskurahaa

Nimi: Leinikki

25.07.2015 20:55
Rakas päiväkirja, tänään on maailman paras päivä koska sain uuden ja ikioman hoitajan. Sen nimi on Assu ja se on tosi kiva. Se yritti leipoo mulle synttärikakun mutta kakku kärähti ja synttärit on parin päivän päästä ja jännittää kuinka monta lahjaa saan. Kiva kun sain päiväkirjan sillä osaan jo kirjottaa kunnolla. Ja se Assu tuli hakemaan minua jollai vanhalla pyöränrämällä joka oli tosi vanha. Ja se pyörä natisi ja minua pelotti että se pyörä hajoaa mutta päästiin kotiin jossa savusi melkein ja se kakku näytti kärähtäneelle hiekkakasalle. Iltapäivällä me pelattiin shakkia ja mä voitin viisi kertaa ja Assu vaan kolme. Ja shakki on tosi kivaa. Minä toivon shakkia syntymäpäivälahjaksi. Ja iltapalan jälkeen, ennen nukkumaanmenoa minä löysin Assun päiväkirjan ja siinä ei ollut edes lukkoa ja luin mitä siinä on. Siinä oli vaan jotain muodista ja pojista. En tajua kuka pitäis pojista! Nehän on poikia! Onneks minun päiväkirjassa ei lue pojista. Moikka rakas päiväkirja!

Vastaus:

Mukava päiväkirjamerkintä. Kao saa 10kk taskurahaa.

Nimi: Bunny

03.03.2014 19:58
Pakas pävvä kiltja!
Tänä mule tuli gulnta. Te on tossi ätvyttävää. Muaa yykittä ja pä on kippe. Ja tite mu nenä vuta. Ja mula o kumeta! Jemnikertillekki tuvli pluta. Muta se olvi tos kivvaa ku nä ain latjoa koko ajjan tevetä. Tännä me voteti miljona! Me juhliti sitä tosi pitkä. Se olli tos kiva! Me ajjota lähte knrian sarile! Ja mä päsen kuka kehon jos mä ovven silo teltve! Ja me lähhletä kanri sarile site ku mä ja Jenikre ola teevveit. Ja jithe mä sain jiniten plintetan heban!

Vastaus:

Bunny saa 5kk:ta.

Nimi: Enkeli

03.03.2014 19:49
Mo Päiväkirja!
Tosi hauskaa ku Jennifer ja Bunny sairastu flunssaa -.- Mut mä sain sitä haluttua ruusu hajuvettä!! Mä oon saanu besun Sen nimi on Maria. Mä olin tänää sen kaa ostaril. Meä näin taas sen söötin pojan... Se oli siel ostarilla... Se oli söpömpi ku mä muistin... Mä meinasin mennä sen pojan luo, mut en mä uskaltanu. Mä pelkäsin, et Maria naurais mulle. Mut mun on pakko joskus mennä yksi ostarille... Mun on pakko kysyy silt pojalt et kuka se on! Mun pitää vaan saada rohkeutta! Mä vielä joku päivä kysyn siltä! Ihan sama nauraako Maria mulle vai ei! Mun on PAKKO saada tietää kuka se poika on! Tänää Jennifer lähetti mut myös ostaa lottokupongin. Ja se oli NIIIIIIIIIIIIIN ihanaa ku me voitettiin MILJOONA!! Me ajateltiin että me lähettäis kanarian saarille! Mä odotan sitä NIIIIIIIIIIIIIN paljon!!
XOXO: Enkeli

Vastaus:

Vai rakkautta ilmassa. Enkeli saa 10kk:ta.

Nimi: Bunny

26.02.2014 15:36
Tlakkas Päväkiltja!
Täännää olii tosi kivva pävä. Mä ja Jennifert meettii uuma. Te oli tosi kiva! Mut silä oli joku mumo. Muta sielä oli selane tosi haska likumäki! Ja mula onn lauatana kuka keho! Mua älttytä. Enkli sai oman puh elimen muta mä enm sanu mitä! Tielä uma hallitta ol semone pove avas! Tieltä tukli puplia! Ne puplat kuiti mua! Ja tilä oli möös avvas jotta mä ja Jemmihetr ollitin hipa! Te oli toti haska!

Vastaus:

5 kk:ta.

Nimi: Enkeli

26.02.2014 14:52
Moi päiväkirja!
Tää päivä oli tosi kiva. Mulla alko tänään charleading. Se oli tosi kivaa. Ja sit, mä siivosin kotona. Jennifer ei uskonu silmiää ku se näki mitä mä olin tehny. Mut siel chearleadingissa, ku mä olin menos pukkariin, mä näin sellasen söpön pojan. Se oli sellanen valkee niinku mäki, ja sillä oli sellanen ruskee ihana tukka. Ku mä katoin sitä, nii se hymyili mulle! Mä taidan olla vähä ihastunu siihe...
XOXO: Enkeli

Vastaus:

 5 kk:ta.

Nimi: Bunny

24.02.2014 20:38
Lakat päiväkitja!
Mulla on nyt hooitajja! Jennifter on mun hooitajjan nimi! Jennidter oli mulle kiitti ja ootsti mulle pääväkitjan! Tänään Jennifre oli outo. Nii ja Enkellikin on muutttanut tähän talloon! Jenniketr tano et me mennään uumaan. Mut me eei meenttykään. Mut mä ooon toti illonen ku mä tein evvätletkehn meilän kotliin! Enkeliljä ja Jennihertiltä lokhahti suuu aakki ku ne nääkki mun evääs ertken! Tiitää mä oon toooti illonen! Mut te oli huuno huttu ku Jennilet pootti makarni latikon. Enkä mä sasnut uuta! Mä nääim panajasii. Mut onekki mä nukahllin.

Vastaus:

Reipas Bunny saa 5 kk:ta.

Nimi: Enkeli

24.02.2014 13:58
Hei päiväkirja!
Tää päivä oli vähän outo. Mä oon muutes saanu hoitajan. Sen nimi on Jennifer. Bunnyki muutti samaan taloon. Jennifer möhläili tänään aika paljon, mutten viitsinyt sanoa sille mitään, koska se oli niin allapäin. Aamulla mä heräsin siihen et mä putosin sängystä. Ennen sitä mä kuulin myös jotain huutoa. Ärsyttää ku en ikinä saa kattoo mun lempiohjelmii ku AINA Bunny kattoo Pikku Kaosta ja Jennifer ei välitä. Meijän piti mennä uimaan mut ei mentykkään. Jennifer puhu puhelimessa ja mä koetin sanoo sille et bussi meni jo. Eli me ei sit keretty siihen bussiin. Bunny järjesti jonku ihme eväsretken sisälle. Nyt mua jurppii. Ku mä en keksiny mitää ja Bunny on vast 0½.v! Mun on pakko keksii jotain vielä hienompaa! Jennifer kaiken lisäks poltti makaronilaatikon ja Bunny ei saanu unta. Sit me mentiin puistoon. Pakko tunnustaa et olihan se ihan kivaa. Mut siel oli joku juntti pullee kao joka haasto riitaa. Sit siel oli joku mummo jol oli rumat kukkapöksyt joihin Bunny meni roikkuu ku se rakastaa kukkii. Jennifer oli kai tavannu sen mummon. Se mummo karju Jenniferille hirveesti. Me juostiin täysii kotiin. Mun käy vähän sääliks Jennifer. Se oli nii innoissaa ku se halus tehä meijän iloks jotain mut kaikki meniki sit pieleen. Mut mä en ehtiny lakata mun kynsiä! Onkohan Jennifer sellanen kömpelö möhläilijä? Toivottavasti ei.
XOXO: Enkeli

Vastaus:

Enkeli saa 10 kk:ta taskurahaa.

Nimi: Leinikki

02.01.2011 10:55
Minua jännittää kun mennään kotiin koska näen pitkästä aikaa Chearin ja Tuomaksen.Tuomas on paras kaverini koska hän auttoi minua alussa matematiikan kanssa,leikkii kanssani ja menee kouluun kanssani aian kuten Chear.Chear on paras kaverini koska hän auttoi minua murtuneen käden kanssa ja leikii kanssani ja menee kanssani kouluun ihan kuten Tuomas!Misselle olen hieman vihainen vielä mutta olen myös surullinen hänen öpuolestaan koska Sinillä on ensimmäinen varoitus menossa.Cindy,Ansku ja Lady kao on erotettu ja pian uhkaa hoitolaa että vain Nektariini ja Pinsku hoitavat.No,lennettiin joulupukin reellä,istuttiin joulupukin polvella,oltiin karusellissä ja ostettiin meille pehmolelut.Ei muuta,Hyvää yötä!

Vastaus:

10kk

Nimi: Heinikki

02.01.2011 10:49
Wau!Siistiä kun lennettiin ympvärilappia.Lime ostaa kirjott paremmikn kuin minä.Ja me ostettin pemolelua,pyrttin karuselisa,istuttiin joulupkin sylsä ja sytin ranksalaista.Otrin kakilla tuliasit.Vänhm mua jännityä ku ,mitäkÄHÄN BUNNY tua mule jos tua.Ei juuta ku et huomeno läretäj.

Vastaus:

5kk

Nimi: Lime

02.01.2011 10:46
Moija!Mä en malta odottaa et me päästään pois Lapista ja mä näen Bunnyyyyn!!!!!Mä ostin sille tuliaisen!Mutta empäs krro minkä!!Ja Pinskullekkin ostin ja Chearille ja Tuomakselle!Nektariki osti tuliaisen kaikille ja Leinikki osti kaikille ja Heinikki osti kaikille!Me lennettiin reellä ympäri Lapin!Se oli huisin hauskaa!!Ja sitte me pyörittiin karusellissä ja ostettiin pehmolelut meille ja...Syötiin ranskalaisia!!Nyt huomenna aamusta lähdetään kotiin...:'(Mutta sitten näen Bunnyn!Ja toivelista oli aika pitkä.En laita sitä nyt tähän.

Vastaus:

5kk

Nimi: Bunny

27.12.2010 13:15
Moi päiviskirjanv! Me ollaan nyt lentokoessa ja tullaan Tahitilvta, siellä oli kivaa, ja ihanaa ja sain nähde Hajin Tuomaksen kirjekamuvin!  Siten me nähtiin hai ja Chear eksyi tovilla ja me löyvettiin se! Sit me myös surfattiin! Ja oli kivaa kun me juhlittiin Hajin luona! Kohta on juolu ja mä en tiedä mikä se on, kai silloin tulee juolupuki ja se tuo lahja ja sitten syödän kaikea hyvää, jos juolupukki tuo lahja mä haluan:

1) Karkki.
2) Hevonen, lelu...
3) Välikynii!

Kyllä tosa oli kaikki! Ja sitten että mulla on vauvakerho alkaa juolun jälkeen! Kivaa!

Vastaus:

5kk

Nimi: Chear

27.12.2010 13:07
Hei päiväkirja!
Oli tosi hyvä idea lähteä Tahitille kun koin niin paljon uusia ja mahtavia sekä hauskoja kokemuksia, täässä on niistä lista ja kerrontaa:

1) Lentokone-matka: Me mentiin sinne Tahitille lentokoneella ja se oli jännää ja uusi kokemus koska en ole ikinä lentänyt.

2) Juhlat Hajilla: Me oltiin Hajin kanssa juhlissa, ja me saatiin päällemme sellaiset kaislahameet ja tanssittiin nuotionympärillä kivassa muusiikissa ja syötiin hyviä ja uusia hedelmiä! Se oli uusi ja jännä kokemus sillä juhlat olivat Tahitilaiset.

3) Surffaustunti: Me opeteltiin surffaamaan ja se oli niin kivaa ja hauskaa. Me pidettiin 2 ryhmän välillä surffikisat ja me voitettiin!

4) Torireissu: Me ostettiin torilta kaikkea kivaa ja mä ja meidän kämppis Siiri eksyttiin sinne torille, mutta onneksi löydettiin takaisin!

5) Ruoka: Kaikki ruoka oli erikoista ja eksoottista!

6) Snorklaus: Kun katseltiin pienten kalojen liikettä vedessä se oli nii n kaunista että itku tuli, se oli ainutlaatuista ja vielä hai hyökkäsi ja Pinsku pelasti yhden hoitajan ja kaon sen hain kynsistä, Lauran (toisen kämppiksen) kanssa! :O

7) Oli kivaa, kivempaa kuin koskaan ennen!

Ja muutenkin oli mahtavaa ja kiva loma!
Tässä on mun lista joulupukille:

1) Joku kynsilakka
2) Karkkia
3) Joku palapeli taoi taidejuttuja!

Pinsku on myös kertonut että mun Chearleading alkaa kun joulu on ohi, jee! Sieltä saa paljon kamuja varmaan. Ja sain Tahitilta myös kamun Siirin ja mulla on sen sähkis-osoite!
Moikka!

Vastaus:

15kk

Nimi: Tuomas

27.12.2010 12:55
Moi päiväkirja!
Kun me tultiin tänne Tahitilla me lennettiin lentokoneella, se vähän jännitti mutta oli kivaa ja ikkunasta näki mahtavasti maisemia! Me saatiin oma rantataloja sinne tuli sellaiset kämppikset Laura ja sen kaot Siiri ja Miro! On siis ollut tosi kivaa täällä Tahitilla ja me oltiin sellaisissa juhlissa Hajin mun kirjakaverin kanssa, siellä oli hyvää ruokaa ja tanssittiin nuotion ympärillä, se oli kivaa sillä se vastaa hyvin Tahitin kulttuuria! Haji vei meidät toisena päivänä torille ja me ostettiin sieltä tuliaisia kaikille kavereille. Aion jakaa niitä huomenna. Sitten me surffattiin siellä, ja snorklattiin! Surffaaminen oli aika vaikeaa mutta kun kahdella joukkueella oli kisat niin me voitettiin ne! Jee! Ja kun me snorklattiin me nähtiin paljon korallia ja merilevää ja pieniä värikkäitä kaloja! se oli niin kivaa! Siten me uitiin nopeasti veneelle kun Pinsku huusi nähneensä hain, ja mekin nähtiin se! Se oli aika pelottavaa mutta sain siitä muutamia kuvia ja ne muistuttavat siitä tapauksesta aina! KIvaa.... Ai niin ja kun se hai iski niin Pinsku ja se Laura pelasti yhden hoitajan ja kaon! Ne oli rohkeita! Kyllä mulla on hyvä hoitaja. Mä vaihdoin sen Miron kanssa sähköposti-osoitetta niin voidaan viestitella joskus! Pian on joulukin! Kivaa, odotan kovasti joulupukkia ja toivelistani on tässä:

1) Rakennuspalikat
2)Jotain karkkia
3) Joku kiva lelu!

Ei siinä kyllä paljon ole mutta toivottavasti pukki tuo jotain noista meille! On myös jännää että onko Pinsku mistanut mun synttärit kun ne on mennyt jo kun oltiin Tahitilla... Mutta ei mulla sitten muuyta! Moikka!

Vastaus:

15kk

Nimi: Lime

17.11.2010 17:01
Hejj,Mitä syonule kuulu?Ollan lapissa ja ollan käyty laskettelemasa ja syöty lapin hienostoruokoo ja käyty hotelin leikkihuoneessa ja...Vaikka mitä!Harmitaa kyläkin etä Buny ei ole lekimäsä mun ja Heiniikin kansa ja nektariinni on kippeä,sile tuli joku ihme pöppö.Aion lähettää Bunyle postikortin tänän ilala sine Tahitin aurinkon,muutta ei muuta,moik!

Terv.Lime

Vastaus:

5kk

Nimi: Heinikki

17.11.2010 16:58
Rakas pävväkirtja.Ollaan nyt otu lapissas ja kätyy lakettelymas.Haustaks!Me nähtin Jurri ja Ruusaks ne on Limen äiti ja isä.Nektarini oli tullu kipeks,se lupas meijjät hotellin leikkihuoneesen.Se kylä makso mut Nektarini anto meile rahan vaika siitä ei lukenu hoitotarinasa.
Ei muuta,moikka!

T:Heinikki

Vastaus:

5kk

Nimi: Leinikki

17.11.2010 16:56
Rakas päiväkirja!Minua ikävystyttää kun Tuomas,Bunny ja Chear eivät ole täällä leikimässä.Mä aion sitten tän loman jälkeen ehdottaa Nektariinille sellasta et mentäs jonnekki samaan paikkaan samaan aikaan Pinskun kans lomalle!Tulis tosi hauskaa!Mut ne on nyt Tahitilla.Toivottavasti Tuomas ja Chear kertoo siitä Hajista,koska musta on jännää kuulla ja tavata uusia kaoja ja ihmisiä.Mutta ei mulla muuta kuin että Nektariini tuli kipeeks,moikka!

<3:Leinikki

Vastaus:

5kk

Nimi: Tuomas

17.11.2010 15:59
Hei päiväkirja!
Lento meni mukavasti, ja matkalla tänne hotellille katsoin sähköpostini, siellä oli viesti Hajilta, ja me tavataan jossain rannalla seitsemäktä,kello on nyt puoli neljä. Täällä Tahitilla on kivaa! Me asutaan rantatalossa Miron, Lauran ja Siirin kanssa. Me oltiin äsken uimassa ja nyt valmistaudutaan ruokailuun, jee, mitäköhän täällä voi syödä?
T:Tuomas

Vastaus:

5kk

Nimi: Bunny

14.11.2010 17:43
On ollu jänutävää kun Pindku sanoi etä me menään matkalle Tahitille, ja siten siellä on varmsn kivaa! Mutta me oltin tänän kaupasa enkä sanut ostaa olenkaan ankaa, vaaka olisin halennut! Tyhmmää! Cher kielsi, mutta olen aika iloinan matkaasta etei se haitta paljon! Me pakkattiin mukkaan sine metkaan päiväkija, Fanniy ja sit mun uukarit ja ikku ukot. Kun me eolttin kaupasssa Tuumas osti kameran ja se sanoi etä ottaa kuvia matkaaltame. Se on varmmaan jännää! Muta jos me lähdettään huomenna ei ollenkaan mä mee eskariin, tyhmää! Mutta siten siellä saa uida sielä Tahitilla! Ja siten me voiddaan nähdä tuomakseen kijekaveri Haji. Rose milloin kijet tulee Pilveltä muvve? Kun oottan kamalastikka nyt! :/ Mulla on selanen hieno keltainenv matkalaukku sine matkable! Jee! Me ollttin tännään myös Pimskun mumin ja ukin luona, ja sielä oli hyvvää kakua! Sit me olttiin haudalla kun Pinskun isä on nyt taivaassa, ja se oli kuvemma tosi kipeä, suvullista sille Pinskulle! Moikka ei nyt enemppää!
<3 Bunny

Vastaus:

10kk

Nimi: Tuomas

14.11.2010 17:32
Rakas päiväkirja!
Me ollaan tänään kuultu Pinskulta että me matkustetaan huomenna Tahitille, ja sitten me oltiin kaupassa ostamassa sinne tavaroita, mä ostin kameran että voin kuvata meitä siellä! Jee! Ensin Chear pelotteli mua että me mennäään kauhumaahan, muta sitten Pinsku kertoi että ei kun mennään Tahitille. Ehkä me nähdään sitten Haji, mun kirjekaveri! Se olisi kivaa! Koska Haji kuulostaa kirjeiden perusteella kivalta. Pinsku antoi kauppareissun jälkeen meille matkalaukut ja me pakattiin ne. Sitten me syötiin ja lähdettiin Dannyn kyydissä Pinskun mummille ja ukille, viettämään isänpäivää! Se mummi kyseli meiltä kaikea, outoa! :/ Mutta senjälkeen me mentiin Pinskun isän haudalle, ja vietiin 2 kyntttilää sinne ja Pinskun tekemä korttikin. On kauheeta että Pnskun isä on kuollut, Pinsku sanoi että johonkin sydänvikaan... Surullista, ja Pinskkin oli surullinen. No nyt meen syömään iltapalaa, moikka! Ja sitten nukkumaan! Ja huomeenna sinne Tahitille, toivottavasti lnto menee hyvin!
Terveisin: Tuomas!

Vastaus:

10kk

Nimi: Chear

14.11.2010 17:24
Hei päiväkirja!
Me lähdetään huomenna Tahitille ja siitä tulee ihanaa, on varmaan jännää jos me tavataan se Tuomaksen kirjekaveri Haji siellä. Me oltiin kaikki kaot keskenään kaupassa ja Tuomas osti kameran, ja mä korun. Bunny olisi halunnut jonkun lemmikin, ankan, mutta en antanut sille lupaa ostaa sitä. Se mun ostama koru sopii mun uikkareihin, jee! On kivaa kun päästää eroon kylmästä ja päästään kuumalle hiekkarannalle. Ois kiva jos matka kestäisi enemmän kuin 2 päivää, mutta minkäs sille voi... Pinsku kertoi tänään että sen isä on kuollut, surullista, mutta ei sille mitään voi. Me oltiin isänpäivän kunniaksi tuolla Pinskun mummin ja Ukin luona ja sen isän haudalla. Ja tultiin vasta nyt takaisin, kello on puoli 11, ja vielä pitäisi syödä iltapalaa, ja sitten aamulla lähdetään sinne matkalle! IHANAA! <3
Terveisin Chear!

Vastaus:

10kk

Nimi: Lime

12.11.2010 21:36
Raksu päiväkirrjja!Onpi ollut mukivaqa.Ollaan suomeen lapissa ja minää ossaan kirjottaa nyt paremmin ko heinikki!Nektarini lupas opettaa mulle ja leinikkikin lupas opettaa mulle.Huomena mennään korvatuutturin juurelle tapaamaan jotain kaoa.Mutta eip mul sen nempää,tää hottel on hiano!Moikka!

T:Lime

Vastaus:

3kk

Nimi: Heinikki

12.11.2010 21:34
Teerve!Oon olllut muukavaa!Met ollaan suomeen lapissa!Huomenna mennään kattoon jotaki ihme tyyppiä jossaki korvavaikun juurella.Sillä tyypillä oli assiaa!Minuu inohittaa se että leinikki osaa kirjottittaa paremmiiin ko mie!Sitä sielä kolu...kol...kulo...koulussa opiskellaan.Mutta ei limekään mikään mestarikirjotita oll.Eipä kummempia!Kirjotan tas huiomena!Son moro!

Terevesin:Heinikki.

Vastaus:

5kk

Nimi: Leinikki

12.11.2010 17:20
Rakas päiväkirja!

Arvaa mitä?Olemme nyt täällä Suomen lapissa!Aivan mahtavaa!Täällä on joulupukki,poroja ja lunta!No,olihan sitä lunta andyssakin,mutta täälä on enemmän.Kävimme kiertämässä hotellin ja sitten menimme syömään!Nektariini otti niitä ihme sinihomejuusto-herkkusieni-pekonipalleroita.Lime otti banaaniveneeitä.Heinikki otti lihapullakastiketta ja pottumuusia,mutta minäpä otinkin pssunlehtipihvin ja pottumuusia.Se on prinsessamaista.Täällä tapahtuu kummia.Huoneessa oli paketti jossa oli pelkkä lappu,ja siinä luki että menkää korvatunturin juurelle huomenna kello 10:00.No,ei siitä sen enempää,moikka!

Vastaus:

5kk

©2020 Kaohoitola Candy! - suntuubi.com