Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä voit hankkia kaollesi kirjekaverin. Kirjeet laitetaan postiin yksityisenä ja vastaus tulee sähköpostiisi.

 

 

 

Hei! Minun nimeni on Haji ja asun Tahitilla.Olen 3 vuotias ja toivoisin miltein samanikäisiä kaoja kirjekavereiksi.minulla on papukaija.Sen nimi on papu.Onko sinulla lemmikkiä?Voitko lähettää kuvasi kirjeessä.Minulla on tarroja.Haluaisitko sinäkin niitä?

 Minusta ne ovat kivoja. keräilen kaiken näköisiä tarroja ja voisitko sinä lähettää niitä minulle?Kerro itsestäsi kirjeessä.

Osoitteeni on:

Mangomeloninkatu 3

0530 Tahiti

 

Hajin kirjekaverit: Misse

 

 

  

 

Hei.Minun nimi o Pilvi ja asu Pilvilässä. Mä kijotan ia ite. saako sinä selvä?

Tovotasti. Ole 1 vutias ja tykään hatarast. Tivol on kivoi. Mä käy siel joka vikko. Tykää korista. Mul on äiti ja iti ja sisko ja kora.oko sula koria?Mä tykää keinu ja koteista.Äiti lalaa mul tutulaul ilal.Kero itetsäs kijes.

mun osot: Pilvikaari 67  1127 Pilvilä

Pilven kirjekaverit:

 

 

 

Moi! Mä oon Ball ja tykkään ilmapalloista. Oon 3 vee ja tykkään peleistä.Mä luen myös paljon ja koulu on kiva. Mul on kaksi veljeä ja yksi sisko.Harrastan jalkapalloa ja partiota. Mul on jo  6 merkkiä: Bittinikkari, Euronvartija,Köysi, Kansanperinne,Keräilijä ja Kirjallisuus. Jos haluat tietää partiosta lisää, täs ois ossa: http://www.partio.fi/Suomeksi.iw3  Mul ei oo lemmikkejä.Onko sulla? Mun osoite on: ilmakatu 5  3450 Ilmala

 

Ballin kirjekamut:

----------------

Toi partio osoite on oikea. Rose käy partiota.:)

 

 

Hei. Minun nimi olla Lumi. minä asua etelä-navalla. Minun ikä olla 4 ja minä tykätä pingviineistä.Missä sinä asua? Minun isäni on argeologi ja siksi minä asua etelänaval, koska isä tutkia etelä-napaa. Minä synnyin täällä ja en koska o ollu muual. Täällä olla hyvi kylmä. Millaista siellä on?

Osoite: Etelä napa 1999

Lumin kirje kamut:

 

 

 

©2019 Kaohoitola Candy! - suntuubi.com