Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on kaojen koulu. Kouluun pääsevät kolmevuotiaat kaot. Koulussa on kolme luokkaa. 1.lk 3 vuotiaille, 2.lk 4 vuotiaille ja 3.lk 5 vuotiaille.

Muista ilmoittaa kaosi kouluun viekussa. Tarinoissa voit kirjoittaa kaon koulupäivästä. Läksyt tehdään läksykansioon.       

Kuva koulusta:

 

 

 

Kuva luokasta:

 

 

Koulua käyvät: Kaktus   Leinikki   Chear   Misse

 

Rehtori:  Koulun rehtorina toimii mr. Sateenkaari .

Rehtori on tiukka, mutta auttaa aina kun pyydetään. Mr. sateenkaari ei pidä siitä, että koulussa kiusataan. Jälki-istuntoa tulee jos kiusaa. Mr. Sateenkaari on myös huumorintajuinen.

 

Luokka.1

Luokan opettajana toimii Mrs. Sinitra  Sinitra on kiltti ope ja ei ole kovinkaan tiukka, mutta osaa pitää kuria. Sinitraa ei pidä suututtaa tai läksy vuori odottaa. ;) Sinitran luokalla opiskellaan: Matikkaa, äikkää,kuvista,musiikkia ja liikuntaa.

 

1.Luokalla olevat kaot:  Misse 


 

1.Luokan läksyt:

Läksyt tekemättä:

Luokka.2

Luokan opettaja Tuomas Tuomi  on tiukka läksyistä ja kokeista. Tuomas tarkastaa kaiken perusteellisesti, myös pulpetin sisällön. Tuomaksen luokalla opiskellaaan: matikkaa,äikkää,kuvista,ympäristötietoa,musiikkia ja liikuntaa.

 

2.Luokalla olevat kaot: Leinikki   Chear

2.Luokan läksyt:

Läksyt tekemättä:

3.Luokka

Luokan opettaja on tiukka Mrs. Mitchi Mikre Mitchi katsoo että kaikki tehdään oikein huolellisesti ja antaa jälkkää pinestäkin rikkeestä. Mitchi tekee kaiken aika hankalaksi, joten pidä varasi ettet reputa. Mitchi opettaa: Matematiikkaa,Äidinkieltä,Kuvaamataitoa, Ympäristötietoa, Musiikkia, Liikuntaa ja Englantia.

 

3.Luokalla olevat kaot:  Kaktus 


3.luokan läksyt:

Läksyt tekemättä:

 

 

 

 

©2019 Kaohoitola Candy! - suntuubi.com