Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Assu
Kotisivut: http://pehmis.suntuubi.com/

26.08.2015 17:19
Olen sitten päättänyt tehdä omat sivut. Ne saattavat olla vähän huonot mutta kivat kuitenkin tule siis pehmoleluhoitola kukkaseen. Se on aktiivinen hoitoloa jossa ei ole monimutkaista asioida. pehmis.suntuubi.com

Nimi: Eva
Kotisivut: http://neokaofanit.suntuubi.com/

23.08.2015 17:26
Hei kaikki! Neokao hoitola on taas avannut ovensa pitkän tauon jälkeen ja toivoisin että tulisitte kurkistamaan mitä kaikkea hauskaa täältä löytyy!

Nimi: Cara
Kotisivut: http://illusione.suntuubi.com/

18.07.2015 16:00
Italian pohjoisimmassa maakunnassa, Etelä-Tirolissa, Brixen nimisessä kunnassa sijaitsee koirakoti Illusione. Illusione on koti koirille, joille sitä ei ole aikaisemmin suotu tai niille, jotka tarvitsevat uuden. Täällä koirille pyritään antamaan mahdollisimman hyvä, aktiivinen, terveellinen ja rakastava loppuelämä.
Useat kennelit, koirakodit ja -hoitolat ottavat hoitajia, jotka huolehtivat koirista ja siitä, että jokainen koira saa varmasti tarpeeksi huomiota. Niin mekin. Jokaiselle koirakodin koiralle pyritään etsimään huolehtiva hoitaja. Ja minä taas pyrin tekemään hoitajille mahdollisimman viihtyisän paikan hoitaa. Hoitotoiminnan lisäksi Illusionessa järjestetään usein myös kisoja ja erilaisia tapahtumia.
Tervetuloa tutustumaan, odottelemme vierailijoita ja innokkaimmin koirillemme hoitajia. Toivottavasti tulet vierailulle!

Nimi: Aline
Kotisivut: http://palettetown.suntuubi.com

22.05.2015 07:21
Millainen on tuo pörröinen ja suloinen subeta? Tervetuloa Palette Town nimiseen, aktiiviseen tarina/roolipeliseikkailuun. Tarkoituksena on hoitaa valitsemaasi subetahoidokkia ja seikkailla hänen kanssaan maailmassa tarinoita kirjoittaen ja ansaiten merkkejä saavutuksistasi. Mukaan mahtuvat niin uudet kuin kokeneemmatkin kirjoittajat. Onko sinusta subetamestariksi?

Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Cupcake
Kotisivut: http://icecreamkao.suntuubi.com/

15.04.2015 18:12
Etsitkö aktiivista ja selkeää kaohoitolaa? Jossa on paljon valinnanvaraa kaoissa, nukeissa ja huoneissa? Täällä on vastaus! Kaohoitola IceCream on JUURI sitä! Hoitajia kaivataan kipeästi! Joten klikkaa tuota ylhäällä olevaa linkkiä, niin pääset tänne!~Cupcake

Nimi: Roze
Kotisivut: http://kaolumihiutale.suntuubi.com/

05.04.2015 19:17
Uusi ja tuore kaohoitola!

Nimi: Roze
Kotisivut: http://kaolumihiutale.suntuubi.com/

05.04.2015 19:16
http://kaolumihiutale.suntuubi.com/

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://ewe14.suntuubi.com/?cat=1

05.11.2014 10:25
http://ewe14.suntuubi.com/?cat=1

KAIKKI ToNNE! AKTIIVINEN OMISTAJA! JO 4 HOITAJAA! TERVETULOA KAOHOITOLA HORSEEN.
--------------------------------------------

Kävelet sateessa,murjotat.Yht äkkiä jokin tönäisee sinut pohjattomaan kuiluun.Mutta!Se ei ole pohjaton.Tipuit nimittäin kaojen trampoliinin päälle! Kaot,jotka hyppivät trampoliinilla säikähtävät sinua.Nostat päätäsi,ja näet kyltin missä lukee:

-TERVETULOA KAOHOITOLA HORSEEN!♥

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://ewe14.suntuubi.com/

01.11.2014 08:17
Juu tässä linkki ^ Kaohotiola horseen Aktiivivta on! Jo 4 jäsentä!♥
.
.

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://kaohoitolaan tulkaa!/

27.10.2014 20:53
http://ewe14.suntuubi.com/admin/?cat=1&lang=fi&editcat=1

KAIKKI TÄNNE!Tämä kao hoitola on todella uusi.Todella aktiivinen omistaja.

Vastaus:

Linkki ei toimi, joten laittaa uudestaan.

Nimi: hheza
Kotisivut: http://oathills.suntuubi.com

22.04.2014 18:51
Oathill's Equestrian on virtuaalinen harrastetalli, joka painaa värikkäällä talliporukallaan, monipuolisella toiminnallaan ja persoonallisilla hevosillaan jokaiselle kävijälle mieleen painuvan virtuaalisen elämyksen!

Ota itsellesi hoitohevonen ja ratsasta arjen tahtiin!
Käy ratsastustuneilla, uittamassa hevostasi lähellä olevalla Kaurajärvellä, osallistu kisoihin, leireihin tai köpöttele vaikkapa auringoslaskuun upeiden korpimetsien keskellä!

Vastaus:

Oikein kivan näköinen.

Nimi: Jennifer
Kotisivut: http://kaoauringonlasku.suntuubi.com/?cat=1

12.02.2014 16:24
Oletko koskaan nähnyt auringonlaskua? Entä pidätkö kaoista? Jos vastaat kyllä, niin olet totisesti tervetullut kaohoitola-auringonlaskuun! Hoitola kaipaa kipeästi hoitajia! Tule siis hoitamaan suloisia kaoja!

Vastaus:

Ihana hoitola.

Nimi: Juppisla
Kotisivut: http://rtapilaniitty.suntuubi.com/

13.10.2013 22:10
Tervetuloa Ratsutila Apilaniittyyn, tarvitsemme lisää hoitajia!, tulkaa ihastumaan suloisiin,pieniin,isoihin ja kaiken kokoisiin karvaturreihin täälä tallillamme, Yp:nä olen aktiivinen ja iloinen, ja tarinoista saa paljon rahaa

Vastaus:

Ihana sivu.

Nimi: Beca
Kotisivut: http://whoeveryouare.suntuubi.com//

08.09.2013 10:46

Oletko jo pitkään etsinyt sivustoa jossa voit olla vaikka merirosvo, susi, velho, heppatyttö, tai kenties joku muu? Joskus on hankala löytää sivustoa jossa "pelataan" juuri niillä sinun lempihahmoillasi, oli se sitten noita tai vain ihan tavallinen ihminen. Mutta arvaappas mitä..... Oletko kuullut sellaisesta sivustosta jossa voit luoda aivan minkälaisen hahmon vaan taivaan ja maan väliltä. Keksiä sille aivan oma persoonansa, historiansa ja asuinpaikkansa.... Näin yksinkertaisesti siis: tervetuloa Your Lifeen jossa voit olla aivan mikä tahansa!

Terveisin: Triwnis❤

Ps: en ole ylläpitäjä, mutta hän antoi luvan mainostaa

Vastaus:

Onpa hieno.

Nimi: Maziana
Kotisivut: http://www.taikakoulu2,suntuubi.com/

07.09.2013 19:03

Tule liittymään minun keiju ja noitien/velhojen maailmaan, niin kuinkin tylypahkassa. Tule pitämään hauskaa ja kaikenlaista.

Vastaus:

Tosi kiva paikka. Osoitteessa on sitten virhe. Korvatkaa pilkku pisteellä.

Nimi: Lila
Kotisivut: http://kaohoitolapinkki.weebly.com

18.08.2013 19:04
Kaohoitola Pinkki on hiljattain avattu aktiivinen kaohoitola. Jos etsit kivaa tekemistä, tykkäät kirjoittaa, haluat saada palautetta teksteistäsi ja pidät kaoista (tai ainakin olet valmis selvittämään, mitä nuo salaperäiset otukset oikein ovat), suunnista heti Pinkkiin! Suosittelen lämpimästi, että liityt iloiseen joukkoomme

Vastaus:

Hieno hoitola.

Nimi: Yami
Kotisivut: http://www.hoitolacandy.suntuubi.com/

02.08.2013 19:20
Tervetuloa vasta avattuun kaohoitolaan, joka myöskin kantaa nimeä Candy. Hoitolan kaot odottavavt jo innolla hoitajia.

Vastaus:

Oikein kivat sivut.

Nimi: Henna/Suklaamuru
Kotisivut: http://suklaamuru.suntuubi.com/

22.07.2013 12:22
Haluaisitko sivuillesi arvostelun? Suosittelen menemään kipinkapin osoitteeseen suklaamuru.suntuubi.com ja tilaamaan arvostelun
-Henna-

Vastaus:

Kiva

Nimi: Yaz
Kotisivut: http://topazio.suntuubi.com/

16.07.2013 18:54
Tervetuloa arvostelusivu Topazioon! Meiltä saat laadukkaita ja nopeita arvosteluja sivuillesi, ovatpa ne sitten neohoitola tai vaikka personalblogi. Jos et tällä kertaa tilaa arvostelua, rustaa ainakin terveisesi viekkuun ja ilahduta näin ylläpitäjän päivää.
{- Yaz

Vastaus:

Tilataan arvostelu.


Nimi: Lotta

14.07.2013 14:51
Oletko koskaan tavannut yahoa? Luulen että et, joten kerron sinulle vähän. Elikkäs yahot ovat pieniä vekkuleita olentoja. Ne ovat karvaisia ja suloisia. Ai et vieläkään tiedä mitä yahot ovat? No siinätapauksessa mene katsomaan Yahuun ja kun olet tutustunut yahoihin, valitse niiden joukosta hoidettava ja yhdestä kaosta tulee ikionnellinen. Tule siis Yahuun tutustumaan ja valitsemaan itsellesi suloinen yaho.

Vastaus:

Käyn katsomassa. Osoite siis oli http://Yahohoitola.suntuubi.com/

Nimi: Eimi

09.07.2013 11:01
Menkää kaikki sivulle: www.kaokaupuni.suntuubi.com

Vastaus:

Juu.

Nimi: Joanna ja Sunny
Kotisivut: http://kaopaivankakkara.suntuubi.com

03.07.2013 14:45
Tervetuloa uudelleen avattuun Kaohoitola Päivänkakkaraan!

Vastaus:

Mukavaa kun jatkatte.

Nimi: Jasper
Kotisivut: http://aanesta.suntuubi.com/

28.06.2013 10:25
Uskotko että sivusi voisivat olla Suntuubin parhaat? Jos vastasit kyllä, olet tervetullut Awards Gaalaan! Olemme Suntuubin alkuperäinen, suurin ja vanhin äänestyssivu, jossa äänestetään joka kuukausi uusi Suntuubin paras kotisivu!

Toimintamme on täysin ilmaista, ja naurettavan helppoa. Viiden vuoden kokemus on tuonut pääsääntöisesti pelkästään positiivista palautetta Awards Gaalan toiminnalle. Uudistamme sisältöämme jatkuvasti käyttäjillemme mukavemmaksi. Oletko valmis kilpailemaan? Hyvä, sillä kilpailu on sitäpaitsi hauskaa, ja tuo lisäksi rutkasti mainosta sivuillesi! En keksi syytä, miksi ei osallistua!

Tervetuloa: aanesta.suntuubi.com

Vastaus:

Oikein kiva.

Nimi: Mary
Kotisivut: http://Dreary.suntuubi.com/

24.06.2013 12:08
►HEI SINÄ KIRJOITTAMISESTA/LUKEMISESTA KIINNOSTUNUT!◄

Tuleeko sinulle välillä tunne, että tahtoisit kirjoittaa, mutta paperille ei millään jaksaisi raapustaa? Rekisteröidy Drearyyn ja kirjoita omia tarinoitasi sekä lue ja kommentoi toisten. Joka kuukausi ilmoitetaan kuukauden parhaimmat. Jo yli 32 tyytyväistä rekisteröitynyttä ja liity sinäkin jo tänään!

Vastaus:

Sivu on oikein hieno ja aihe on hyvä.

Nimi: Diana
Kotisivut: http://www.subetadream.suntuubi.com/

21.06.2013 10:49
~Juokset vesisateessa, hiuksesi ovat vedestä märät ja vesi valuu silmillesi. Kylmä tuuli tekee olostasi vieläkin kurjempaa. Yhtäkkiä näet valon välähtävän edessäsi, kompastut jalkoihisi ja kaadut vesilätäkköön. Kurainen, kylmä vesi roiskahtaa naamallesi. Kuulet oksien rapinaa ja näet liikettä pusikossa. On kuitenkin liian pimeää.. Viimein näet pimeydessä kaksi keltaista, kiiluvaa silmää~

Olet sydämmellisesti tervetullut subetadreamiin, yhteen netin monista subeta hoitoloista!(: SubetaDream etsii innokkaita hoitajia, ja kaikille on tilaa!(:

Vastaus:

Tämä on aivan ihana sivu. Minäkin haluaisin tuollaisen subetan!

©2020 Kaohoitola Candy! - suntuubi.com