Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitotarinat.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Vaapukka

05.04.2018 19:54
Oli 8.4. eli Bunnyn syntymäpäivä. Olin päättänyt järjestää hänelle kivat synttärit ja kun lähdin kotoa otin mukaani paljon kaikkea. Kävin ensin kaupassa ostamassa Bunnylle lahjan. Saavuin kaohoitolalle kello 12. Kaoni ilahtuivat, kun tulin taas pitkästä aikaa hoitolalle. Sanoin, että Bunnyn syntymäpäivän kunniaksi teemme lounaaksi hampurilaisia. Teimme ne tuomistami aineksista ja minä ja Peter laitoimme molemmat kolme juustoa. Bunny ei olisi halunnut muuta kuin tomaattia, mutta suostui sitten laittamaan muitakin aineksia. Kun olimme syöneet hampurilaiset katsoimme hetken Bunnyn valitsemaa ohjelmaa ja sitten lähdimme uimahalliin. Kun olimme päässeet altaille Peter meni isompaan altaaseen ja minä menin Bunnyn kanssa pienempään altaaseen, jossa Bunny kiipesi heti kilpikonnan päälle ja alkoi hyppiä siinä, mutta sitten hän tippui veteen ja kiipesi heti takaisin kilpikonnan päälle. Sitten Bunny halusi mennä laskemaan liukumäestä niin kuin Peterkin ja hän pääsi laskemaan minun sylissäni. Laskimme samaan aikaan Peterin kanssa vierekkäisistä mäistä ja se oli hauskaa. Kun olimme uineet tarpeeksi menimme kioskille ostamaan jäätelöä ja Bunny sai omansa ilmaiseksi, koska hänellä oli synttärit. Kun pääsimme takaisin huoneeseemme Bunny meni päiväunille ja me teimme Peterin kanssa hänelle mansikkakakun, johon laitoimme päälle kukkia, koska Bunny rakastaa niitä. Olimme kutsuneet kaikki kaot leikkipaikassa pidettäviin juhliin. Menimme myös Peterin kanssa koristelemaan juhlapaikan punaisilla ilmapalloilla, koska se oli Bunnyn lempiväri. Sitten Bunny heräsi ja laitoin hänen korviinsa rusetit. Sitte menimme leikkipaikkaan ja pian vieraita alkoi tulla. Kaikilla kaoilla oli hauskaa ja he pelasivat, piirsivät ja uivat pallomeressä. Kun kaot olivat leikkineet pari tuntia menimme huoneeseemme, jossa oli kakku. Bunny puhalsi yhden kynttilän ja sai ensimmäisen palan. Kaikki pitivät kakusta ja sitä riitti kaikille, jopa minulle. Sitten Bunny sai avata lahjansa, joka oli hyvin suuri. Ja ilahtui paljon saamastaan keinuhevosesta, joka esitti bambia. Kaikki halusivat keinua siinä vuorollaan. Sitten vieraat pikkuhiljaa lähtivät ja söimme iltapalaksi hedelmiä. Kaoni halusivat vielä illalla kylpyyn ja kylvyn jälkeen he menivät nukkumaan. Kaojen nukahdettua lähdin.

Nimi: Vaapukka

23.01.2018 18:07
Päätin tulla viikolla katsomaan kaojani, koska minulla ei ollut tekemistä ja edellisestä vierailustani oli jo kauan aikaa. Heti koulun jälkeen lähdin ostoksille ostamaan kaoilleni niin sanottuja joululahjoja, koska emme olleet aikaisemmin ehtineet viettää joulua. Olin jo vähän suunnitellut mitä ostaisin ja menin ensin tavarakauppaan. Sieltä ostin Peterille koulupöydän joka saisi toimia työpöytänä sekä mustekynän. Ostin sieltä Bunnylle norsupehmon. Sitten menin ruokakauppaan ja ostin peterille suklaarasian ja Bunnylle tikkarin. Sitten menin vielä hankkimaan Bunnyn yllätyslahjan nimittäin ilmoitin hänet kasvikerhoon, koska hän on hyvin innostunut kasveista ja tahtoisi harrastuksen. Sitten olin ostamut kaikki lahjat jotka maksoivat yhteensä 20kk. Olin puoli viideltä kaohoitolalla ja Peter ja Bunny innostuivat nähdessään minut. Minun piti tehdä jouluvalmisteluita, joten annoin heidän mennä kahdestaan leikkipaikkaan. Otin esille pienen tuomani kuusen jonka alle laitoin lahjat. Sitten laitoin pari joulukoristetta huoneeseemme ja otin esille kotona tekemäni jouluruuat. Olin tuonut pienen kinkun ja perunalaatikkoa. Kun hain kaoni huoneeseemme he olivat hyvin innoissaan, koska eivät olleet vielä viettäneet joulua. Emme voineet kuitenkaan vielä avata lahjoja, joten menimme ulos. Kaohoitolan takapihalla oli suuri pulkkamäki jossa vietimme tunnin. Kaohoitolalta sai lainata pulkkia ja Peter ja Bunny liukuivat yhdessä monta kertaa. Sitten menimme sisälle, koska meillä oli nälkä. Söimme tuomaani jouluruokaa. Bunny ei oikein pitänyt perunalaatikosta joten hän sai perunamuusia. Olihan se melkein sama asia. Sitten katsoimme tuomani joulupukki ja noitarumpu elokuvan josta kaoni pitivät kovasti. Kun alkoi tulla pimeää laitoimme kynttilöitä palamaan ja päätimme avata lahjat. Bunny ja Peter avasivat vuorotellen ja ensin Bunny avasi norsupehmolelun, josta hän piti kovasti ja nimesi sen Tröötiksi. Sitten peter avasi suklaarasian ja hän antoi myös minun ja Bunnyn maistaa suklaita. Sitten Bunny avasi tikkarin josta hän myös piti. Sitten Peter vielä avasi mustekynän jollaista hän oli toivonut ja oli innoissaan saadessaan sen. He luulivat lahjojen olleen siinä, mutta sanoin, että minulla on vielä yhdet lahjat. Peterin työpöytä oli portaiden alla piilossa ja kun toin sen hänelle hän ilostui kovasti ja haki heti tavaroitaan siihen. Sitten toin Bunnyn viimeisen lahjan ja hän hieman ihmetteli kun toin hänelle pelkän paperin, sillä hän ei osannut lukea, mutta kun sanoin, että se on kutsu kasvikerhoon hän ilostui kovasti ja halasi minua. Illalla vielä luimme kirjoja yhdessä ja Bunny ja Peter sanoivat, että tämä oli maailman paras joulu. Kun kaot olivat nukahtaneet lähdin hiljaa.

Vastaus:

15 kk. Olipa teillä mukava ja leppoisa joulu ^^ Toivottavasti Bunny viihtyy kasvikerhossa

Nimi: Vaapukka

22.12.2017 15:59
Päätin tulla pitkästä aikaa kaohoitolalle, koska halusin tulla tänne ennen joulua. En ollut vielä ostanut kaoilleni joululahjoja, mutta seuraavalla kerralla viettäisimme joulua. Kun saavuin huoneeseemme kello oli puoli yhdeksän, mutta Peter ja Bunny nukkuivat vielä. Heilläkin oli jo joululoma kuten minullakin ja saivat nukkua pitkään. Bunny kuitenkin heräsi melkein heti ja juoksi kiljuen luokseni mihin heräsi myös Peter. He molemmat olivat hirveän innostuneita tulostani ja kertoivat kaikenlaista. He olivat olleet muiden kaojen kanssa monta kertaa leikkimässä ulkona lumessa ja halusivat nytkin mennä ulos. Se sopi minulle kunhan ensin kaot söisivät aamupalaa. He söivät sämpylöitä, joissa oli tomaattia ja sitten menimme ulos. Kaohoitolan pihalla oli paljon lunta ja kaot leikkivät lumisotaa sitten teimme yhdessä valtavan ison lumiukon tai pikemminkin lumikaon. Kun lumikao oli valmis lähdimme ostoksille. Jouduimme menemään kävellen, koska tie oli liukas. Katselimme joululahjoja mutta en voinut ostaa mitään, koska Peter ja Bunny olivat mukana. Huomasimme myös ilmoituksen erilaisista harrastuksista joihin voisi ilmoittautua ja lupasin Bunnylle, että voimme pian katsoa hänelle jonkun harrastuksen ja siitä ideasta hän piti. Yhtäkkiä Peterille tuli idea, että voisimme ostaa Ruusulle ja Misselle joululahjat. Se oli hyvä idea ja me ostimme molemmille lahjat joista ajattelimme heidän pitävän. Kun tulimme kotiin menimme sisälle ja katsoimme hauskaa ohjelmaa jossa oli puhuvia vihanneksia ja Bunnyn suosikki on pikkulanttu, jota hän halusi leikkiä koko loppupäivän. Ohjelman loputtua teimme ruuaksi spagettia, mutta en voinut olla sen kauempaa, koska minun piti siivota huoneeni ja tehdä muitakin jouluvalmisteluja, joten lupasin tulla pian viettämään joulua kaojeni kanssa.

Vastaus:

saat 15kk. Bunny oli varmasti suloinen pikkulanttu ^^

Nimi: Jätski

15.10.2017 20:41
Heräsin aamulla kahdeksalta ja valmistauduin lähtemään kaohoitolalle. Oli tiistai mutta minulla oli syysloma koko viikon joten se ei haitannut että menin katsomaan kaojani. Olimme sopineet yökylän Vaapukan kanssa vasta seuraavalle viikolle joten tänään me tekisimme jotain erilaista. Juoksin pikaisesti hoitolalle ja menin huoneeseemme. Misse ja Ruusu odottivat jo minua sillä heillä molemmilla oli myöskin syysloma. Ruusu oli saanut myös palkkaa ennen loman alkua. Omena ja Charlie tulivat myös tervehtimään minua kun tulin ovesta sisään. Niiden turkit kiilsivät ja ne näyttivät onnellisilta. Misse ja Ruusu olivat selvästi onnistuneet hoitamisessa. "Vietäisiinkö ne kävelylle?" kysyin kaoilta. He nyökkäsivät ja niinpä puimme kanille ja kissalle valjaat. Ruusu talutti Omenaa ja Misse Charlieta. Kävelimme pientä polkua metsän siimeksessä. Puiden lehdet leijuivat hiljaa maahan ja maisema oli todella kaunis. Pysähdyin jopa ottamaan pari valokuvaa puhelimellani. Pian olimme jo kuitenkin metsän toisella puolella ja edessämme aukesi suuri kaupunki. "Käännytäänkö takaisin, Jätski?" Ruusu kysyi. Pudistin päätäni. "Meidän pitää käydä parissa kaupassa." Ensimmäiseksi menimme matkatoimistoon. "Mitä me täällä teemme?" Misse kysyi ihmeissään ja hieman peloissaan. Hymyilin hänelle ja vastasin: "Ajattelin että voisimme vähän ajan päästä lähteä matkalle!" Ruusu ja Misse olivat innoissaan. Charlie ja Omenakin näyttivät tajunneen mistä on kyse. "Minnekäs haluaisitte mennä?" matkatoimiston neiti kysyi. Pyysin häntä kertomaan meille hyvistä matkakohteista minne voisimme mennä Halloweenina. Päädyin siihen tulokseen että vaikka kauhumaa on hurja paikka voisimme mennä sinne kolmeksi päiväksi. Ruusu oli innoissaan ja Misseä vähän jännitti mutta me kaikki tiesimme että matkasta tulisi ihana.

Jatkuu…

||en nyt jaksanut panostaa tähän niin paljoa mutta jatko-osasta tulee parempi. Anteeksi kun en ole vähään aikaan tehnyt hoitotarinoita

Vastaus:

Saat tästä 12kk. Kauhumaa on oikein hyvä matkakohde. Vampyyriprinssillä on tapana järjestää hurjat Halloween-juhlat. Varmasti ikimuistoinen matka.

Nimi: Vaapukka

01.10.2017 21:53
Oli lauantai ja päätin vihdoin lähteä kaohoitolalle muutaman viikon tauon jälkeen. Oli ollut paljon kokeita ja muita kiireitä ettei oikein ollut aikaa käydä hoitolalla, mutta nyt kävisin useammin. Minulla oli kaoilleni eräs yllätys jonka olin keksinyt jo viime kerralla, mutta en ollut sanonut siitä vielä kaoilleni. Yllätys oli sen verran iso, että jouduin tulemaan autolla, koska pyörään olisi ollut mahdotonta saada ne (niitä oli itseasiassa kaksi) mahtumaan. Olin tullut tosi aikaisin jotta ehtisin valmistella yllätyksen ennen kaojen heräämistä. Yllätys oli nimittäin kaksi lasten kylpyammetta joita ei enää kotona tarvittu. Toinen oli vaaleanpunainen, jonka Bunny saisi ja toinen sininen, jonka Peter saisi. Kuitenkin ahtautuessani ovesta isojen kylpyammeitten kanssa onnistuin pudottamaan toisen ja Peter heräsi siitä kuuluvaan rämähdykseen. Yritin piilottaa ammeet nopeasti portaiden alle, mutta Peter ehti nähdä vilauksen niistä ja kysyi kummissaan mitä minulla oli. Jouduin paljastamaan yllätykseni hänelle ja hän innostui siitä, koska jopa pieni kylpyamme oli kaoille melkein kuin uima-allas ja Peter rakasti uimista. Päätimme yhdessä yllättää Bunnyn ja veimme ammeet kylpyhuoneeseen ja täytimme ne lämpimällä vedellä. Sitten menimme herättämään Bunnyn. Kerroin hänelle, että minulla oli kylpyhuoneessa yllätys. Häntä vähän ihmetytti, että miksi kylpyhuoneessa, mutta kun näki kylpyammeet hän pomppi ylös alas ja huusi KIITOS KIITOS KIITOS! Sitten kaoni menivät kylpyyn ja olivat siellä melkein tunnin. Sillä välin tein aamupalan tuomistani sämpylöistä ja ananaksesta. Se oli herkullista ja Bunnykin söi ananasta. Kaot pyysivät että menisimme uimaan, mutta en ollut varautunut siihen ja sanoin lohdutukseksi, että jos he kovasti haluavat he voivat mennä vielä illalla kylpyyn. Päätimme lähteä lähimetsään retkelle ja se oli hyvä idea. Kävelimme jonkin matkaa ja saavuimme suurelle kalliolle, jonka päälle kiipesimme ja söimme mukaan ottamiamme karkkeja. Sitten jatkoimme syvemmälle metsään, jossa näimme oravan, josta kaot olivat kovin innoissaan. Se oli puussa syömässä käpyä ja katsoi meitä. Löysimme myös paljon kukkia joiden nimeä en muistanut ja Bunny poimi niitä. Jatkoimme matkaa hieman eri suuntaan ja Bunny ja Peter lauloivat jotain metsälaulua. Sitten tulimme pellolle, jonka reunaa kävelimme ja sitten kävelimme tietä pitkin takaisin kaohoitolalle. Rankan retken jälkeen Bunny meni päiväunille eikä ihme sillä hän oli kävellyt hyvin paljon. Pelasimme Peterin kanssa Afrikan tähteä ja sitten söimme perunoita ja kalaa. Vein Peterin jalkapalloharjoituksiin ja jäimme Bunnyn kanssa katsomaan harjoituksia. Peter oli tosi taitava jalkapallossa toisin kuin minä. Kun menimme kotiin Bunny sanoi, että hänkin haluaisi harrastuksen. Lupasin katsoa asiaa. Iltapäivällä menimme leikkipaikkaan, jossa kaot värittivät värityskuvia ja pyysivät minut mukaan. Väritimme kaojen kuvia ja muumeja. Sitten kaot menivät pallomereen ja pian menimme kotiin ja söimme iltapalan. Sitten oli taas kylvyn aika ja tällä kertaa laitoimme myös kylpyvaahtoa, joka oli kaoista hyvin hauskaa. Sitten luin iltasadun yksinäisestä kaosta ja kaot menivät nukkumaan. Sitten lähdin.

Vastaus:

Olipas se ihana yllätys ^^ Saat 20kk tästä mukavuudesta.

Nimi: Jätski

21.09.2017 19:55
Kun tulin jo sunnuntaina takaisin hoitolalle, astelin suoraan sisään huoneeseemme ja näin Missen maalaamassa lattialla. Tai hänhän oli kylläkin nurmikolla, joka peittää pientä osaa lattiastamme. Ruusu taas luki uutta kirjaansa sohvalla, mutta hän laski kirjansa heti kun näki minut. Misse ei huomannut minua ennen kuin Ruusu hihkaisi: "Jätski! Tulit taas!" He molemmat juoksivat halaamaan minua, ja halasin heitä. "Minulla oli kotona hirveän tylsää", kerroin. "En voinut olla tulematta tänne!" Kun he päästivät minut otteestaan, menin katsomaan mitä Misse maalasi. Se oli kani ja söpö sellainen. Se oli luppakorvainen, ja siinä oli harmaita läikkiä. Siitä päähäni pälkähti kaksi asiaa. Sanoin niistä tärkeimmän ensin: "Muistitko käydä eilen taidekerhossa, vai unohdimmeko sen kokonaan?" "Tietysti kävin siellä! Se oli aamupäivällä", Misse vastasi suureksi helpotuksekseni. Sitten menin seuraavaan asiaan: "Onko kumpikaan teistä allerginen kissoille? Tai kaneille?" Molemmat kaot pudistelivat päitään. En lisännyt siihen mitään mitään muuta, mutta kehotin Misseä viimeistelemään työnsä ja sanoin Ruusulle että hän voi lukea niin kauan kuin Misse maalaa. Misse pyysi, että kerron hänelle arvoituksia samalla kun hän valmistelee kania. Kysyin siis häneltä: "Mitä eroa on mustilla ja valkoisilla lampailla?" Hän mietti hetken, muttei osannut vastata. "Musti on koira!" Ruusu keksi. Hän oli varmasti kuullut tuon arvoituksen ennenkin. Kerroin kuitenkin vielä pari helppoa arvoitusta, joihin Missekin keksi vastauksen kun hän mietti kunnolla. Hän maalasi työnsä loppuun, ja lähdimme kaupungille. Matkalla poikkesimme leikkipuistossa, jossa olivat myös Vaapukka, Bunny ja Peter! Ruusu oli innoissaan nähdessään taas Peterin, ja Missestäkin se oli todella kivaa. He leikkivät kaikenlaista, ja heillä oli todella mukavaa. Leikkipuistossa oli myös puumaja, minne he kiipeilivät ja leikkivät sitten siellä. Katsoin kaojen leikkimistä iloisena ja juttelin Vaapukalle. Kun kerroin että Ruusu pitää Peteristä, hän myönsi, että Peterkin pitää Ruususta. Jouduimme kuitenkin jatkamaan matkaamme, ja jätimme hyvästit Vaapukalle ja kaoille. Ruusu oli surullinen, siitä ettei voinut olla Peterin kanssa enempää mutta tullessamme kauppojen lähelle hänen mielensä kirkastui. Kuljimme kauneudenhoitokaupan ohi vaikka Ruusu sinne haikailikin, ja kävelin suoraa päätä lemmikkikauppaan. "Etsi täältä se mustavalkoinen kissa josta pidät", kehotin Misseä. Itse kävelin Ruusun kanssa kanejen luokse. "Olen aina halunnut kanin", kerroin Ruusulle. Hän vastasi yllättyneenä: "Niin minäkin!" Katsoimme kaneja hetken, kun huomasin yhden kanin joka muistutti Missen maalausta. Sillä vain ei ollut luppakorvia, mutta muuten ne näyttivät aivan samalta. Aivan kuin Misse olisi maalannut juuri tuon kanin. Huokaisin ihailevasti ja päätin sitten: "Otetaan tuo." Ruusu suostui siihen. Lähdimme lemmikkikaupasta mustavalkoisen kissan ja harmaakanin kanssa kohti kotia. Mukanamme oli myös niiden ruokaa ja kaikenlaisia tarvikkeita. Ruusu kantoi kanin koria, ja minä kannoin kissan koppaa. Misse vilkuili vähän väliä koppaan sisälle tarkistaakseen, onko kissa siellä. "Ei se minnekään karkaa", naurahdin hänelle. "Entä jos karkaa?" hän vastasi itsepintaisesti. Ruusu ja minä nauroimme. Matka meni rattoisasti Ruusun ja Missen leikkiessä, jotain kaojen sanapeliä mistä minä en ollut koskaan kuullut. Kun olimme hoitolalla, tutustuimme lemmikkeihimme. "Tämän nimi on Charlie", Misse päätti ja halasi kissaa. Kissa puski päällään Misseä ja näytti hyväksyneen hänen päätöksensä. Ruusu päätti nimetä kanin ja sanoi: "Tämän nimeksi tulee Omena." Koko päivä menikin sitten Omenan ja Charlien kanssa. Laitoimme niille ruoka- ja juomakupit ja annoimme niiden tutustua huoneeseemme. Charlie löysi mukavan lepopaikan huoneessamme kasvavan puun juurelta, ja asetimme sen sängyn siihen. Se tykkäsi Missestä kovasti. Omena taas tutki ensin huoneemme jokaisen nurkan ja palasi sitten Ruusun ja minun luokseni. asetimme sen sängyn sohvan viereen, missä se näytti viihtyvän. Pian ne myös uskaltautuivat lähemmäs toisiaan. Ne olivat kyllä olleet toistensa kanssa tekemisissä eläinkaupassa, joten emme ajatelleet että ongelmia tulisi. Kun ne olivat hetken katsoneet toisiaan Charlie käveli puskemaan Omenaa. Ne näyttivät olevan lähes parhaita kavereita. Yhdessä vaiheessa Rose ja Yasmin, kaohoitolan johtajat, tulivat katsomaan, miten meillä menee. He olivat innoissaan lemmikeistämme ja tahtoivat silittää niitä. Omena ja Charlie ottivat silitykset tietenkin vastaan haisteltuaan hetken Rosea ja Yasminia. Pian he kuitenkin joutuivat lähtemään, joten tein meille ruokaa. Muistin luvanneeni viimeksi että söisimme tänäänkin makaronilaatikkoa, mutta ajattelin että vaihtelu virkistää joten laitoinkin sittenkin bataattikeittoa. Se oli todella hyvää, ja kaot unohtivat koko makaronilaatikon. Keitto oli hetkessä loppu, eikä kenellekään jäänyt nälkä. Sitten Misse ja Ruusu leikkivät Omenan kanssa, sillä välin kun keitin itselleni teetä. Yhdessä vaiheessa Charlie tuli syliini silitettäväksi. Silitin siis kissaamme ja join teetä. Kun olin juonut teeni, Misse tuli kysymään minulta: "Muistatko Hajin?" Muistinhan minä. Haji oli Missen uusi kirjekaveri, mutta häneltä ei ollut tullut vastausta Missen kirjeeseen. "Mietitkö sitä kirjettä? Kyllä häneltä tulee pian vastaus, hän vain asuu todella kaukana", kerroin kaolleni. Hän nyökkäsi hieman surullisesti. Muistin, kun olin kerran vastannut yhteen lehdessä olleeseen kirjekaveri-ilmoitukseen mutten koskaan saanut vastausta. Toivoin hartaasti, ettei Misselle kävisi samoin. Yhtäkkiä sain kuitenkin idean, joka oli yhtä hyvä kuin lemmikkien hankkiminen ja se saisi Missen paremmalle tuulelle. "Voisin tulla joku päivä yöksi hoitolalle! Tai voisimme järjestää Vaapukan kanssa pyjamabileet!" Heti kun Ruusu kuuli mitä sanoin, hän uteli: "Tulisiko myös Peter?" Nyökkäsin innoissani. "Joo!" Misse hihkaisi ja halasi säikähtänyttä Charlieta. Lupasin kysyä asiasta Vaapukalta. Omena loikki hiljaa vähän kauemmas peläten, että hänetkin kaapattaisiin halaukseen. Hymyilin innoissani, kun rupesimme juttelemaan yökylästä. Pian kello oli kuitenkin niin paljon, että jouduin sanomaan kaoille heipat ja lähdin kotia kohti.

||anteeksi kun tarinan kirjoittamisessa kesti niin kauan, melkein kaksi viikkoa. Toivon kuitenkin että tämä tarina kelpaa

Vastaus:

Olipa pitkä tarina  Charlie ja Omena ovat todella suloisia ja oli mukava päästä silittämään <3 Pyjamabileet kuulostavat todella hauskalta. Saat tästä 35 kk!

Nimi: Vaapukka

10.09.2017 20:58
Oli sunnuntai ja heräsin jo seitsemältä, koska minulla oli kiire kaohoitolalle. Syksy alokoi jo olla tuloillaan, mutta tänään oli lämmin päivä. Olin päättänyt, että olisimme tänään ulkona, koska oli kaunis sää. Saapuessani hoitolalle molemmat kaot nukkuivat vielä ja päätin tehdä aamupalaa, jota en vielä itsekään ollut syönyt. Tein leipiä, joihin laitoin päälle banaania. Sitten herättelin Bunnyä ja Peteriä, ja he olivat iloisia, kun olin heti aamusta paikalla, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin kaohoitolalla ennen kaojeni heräämistä. Söimme leipiä ja Bunny tekemääni banaanimössöä. Sanoin, että voisimme olla tänään ulkona ja se oli kannatettu idea, mutta ensin olisimme hetken sisällä, ja katsoimme lastenohjelmia, vaikka Peter olisi halunnut katsoa jotain muuta. Sitten puin kaoilleni syksyvaatteet ja lähdimme ulos. Menimme ensin puistoon, jossa ei ollut muita, mutta Peter ja Bunny menivät heti karuselliin ja Peter antoi Bunnylle vauhtia. Sitten he menivät liukumäkeen ja heillä oli hauskaa. Jonkin ajan kuluttua Jätski, Misse ja Ruusukin tulivat puistoon ja he menivät leikkimään puumajaan. Sitten he leikkivät taas kaohippaa ja Jätski kertoi huomanneensa, että Ruusu taitaa tykätä Peteristä ja minä kerroin huomanneeni samoin Peterin kohdalla. Kun jouduimme lähtemään Peter ei olisi millään halunnut, mutta Jätskin ja kaojen oli lähdettävä hoitolalle ja me jatkoimme matkaa. Kävelimme aika kauan polkua ja kaot kiipeilivät se vieressä olevissa puissa, ja katselivat kauniita syksyn lehtiä. Kävelimme uimarannalle ja Peter ja Bunny olisivat halunneet uimaan, mutta nauroin ja sanoin, että vesi on jo aivan liian kylmää ja ei meillä ole edes uikkareita mukana. Paluumatkalla Bunny ei jaksanut kävellä ja hän meni reppuuni, ja nukahti sinne. Peterkin oli aika väsynyt kaohoitolalla ja Bunnyn nukkuessa katsoimme hieman ohjelmaa, jota Peter halusi katsoa. Siinä katsellessamme Peter sanoi taas, että Ruusu oli ollut tosi kiva kysyi voisimmeko joskus kutsua hänet kylään ja sanoin, että tottakai voimme. Bunnyn herättyä teimme perunamuusia ja pihviä ja tällä kertaa Bunnykin sai esimmäistä kertaa auttaa hieman ruuan teossa. Syötyämme veimme Peterin harjoituksiin ja opetin Bunnylle sanoja joita hän ei vielä osannut, kuten värejä. Hän alkaa jo olla aika hyvä puhumaan. Bunny olisi halunnut jäädä yksin huoneeseemme, kun hain Peteriä, mutta sanoin, ettei se käy ja hän oli tosi kiukkuinen, joten jouduin menemään kävellen, koska hän ei olisi pysynyt korissani. Olimme vähän myöhässä, mutta ei Peter kauaa ollut odottanut ja ymmärsi kyllä syyn. Kun olimme kotona kysyin kaoiltani olisiko heistä hauskaa, jos tulisin joskus yöksi hoitolalle ja olihan se heistä hyvä idea. Menimme vielä leikkipaikkaan, mutta emme viipyneet siellä kauaa. Sitten Peter meni suihkuun ja juttelin Bunnyn kanssa eskarista, jonka hän oli aloittanut tällä viikolla. Hän oli tykännyt siitä ja he olivat oppineet uusia leikkejä. Peterin tultua menin Bunnyn kanssa suihkuun ja siellä keksin yhden yllätyksen kaoilleni ensikerraksi. Illalla vielä söimme banaanileipiä, koska Peter piti niistä niin paljon. Sitten luin iltasadun ja kaot menivät nukkumaan. Molempien nukahdettua lähdin.

Vastaus:

Saat 20 kk. Mukava päivä mutta vesi taitaa tosiaan olla liian viileää uimiseen. Yllätystä odotellessa

Nimi: Jätski

08.09.2017 20:10
Seuraavilla viikoilla minulla oli paljon harrastuksia ja koulujuttuja mutta lauantaina minulla oli älyttömän tylsää. Muistin pian että voisin mennä kaohoitolalle katsomaan kaojani. Pakkasin siis reppuun vähän kaikenlaisia tarvikkeita ja lähdin kohti hoitolaa. Tällä kertaa menin pyörällä sillä ajattelin että pieni pyörälenkki vähän virkistäisi. Olinkin pyörän kanssa jo pian hoitolalla ja ryntäsin sisään. Löysin huoneemme nopeasti ja koputin oveen. Kuulin sisältä vastahankaista mutinaa ja raskaat askeleet kun joku tuli avaamaan. Näin ovella yllättyneen mutta väsyneen Ruusun ja hänen takanaan iloisen Missen.
"Luulimme ettet koskaan tule!" Ruusu kertoi. Halasin heitä molempia oikein kunnolla. Sitten kerroin: "Minulla vain oli vähän kiireitä." En tohtinut kysyä miksi he pelkäsivät etten palaa. Mutta arvelin että heillä oli joskus joku hoitaja joka ei palannut… "Kyllä minä aina palaan", sanoin kaoilleni. Lähdimme ensimmäiseksi kaupungille shoppailemaan sillä Ruusu halusi ostaa jotain palkallaan. Hän oli käynyt hoitamassa jo paria puutarhaa ja hän oli saanut siitä 15 kaokarkkia. Suuntasimme suoraan Kaisan kauneuteen ja terveyteen missä en ollut käynyt ennen. Sieltä hän osti itselleen ruusukimpun ja kukkaruukun ruusuille. Hän ajatteli laittaa ne huoneeseemme esille. Lelukaupasta ostin Misselle hyrrän ja jojon ja Ruusu halusi kirjan. Sitten lähdimme kohti hoitolaa.
Päätimme mennä hoitolalle uimarannan kautta sillä kaoni ehdottivat sitä. Vielä vähän ennen kuin saavuimme rannalle näin puiden välistä pienen ja suloisen kahvilan. "Mennään tuonne!!" Misse huusi innoissaan. Päätimme siis mennä kahvilaan. Ostin Misselle banaanipirtelön ja Ruusulle marjasmoothien mutten itse ottanut mitään. Istuimme ikkunan ääreen nautiskelemaan juomista. Misse kertoi kouluviikostaan ja taidekerhosta vähän lisää ja Ruusu kertoi työstään. Kuuntelin iloisesti kunnes lähdimme taas jatkamaan matkaa.
Olimme jo pian hoitolalla ja menimme huoneeseemme yläkertaan. Ruusu halusi auttaa minua ruoanlaitossa joten teimme makaronilaatikkoa. Se oli meidän kaikkien mielestä herkullista ja lupasin että voimme syödä sitä seuraavalla kerralla kun tulen hoitamaan. Syömisen jälkeen laitoimme Ruusun ruusut ruukkuun ja päätimme mennä leikkihuoneeseen. Leikkihuoneessa olikin hoitaja nimeltä Vaapukka ja hänen kaonsa Bunny ja Peter jonka Ruusu oli jo maininnutkin. Kaomme leikkivät yhdessä sillä aikaa kun juttelimme. Vaapukka vaikutti mukavalta ja kaomme näyttivät viihtyvän yhdessä. Huomasin Ruusun ja Peterin yhdessä vaiheessa kuiskuttelevan toisilleen jotain mutten puuttunut siihen sen tarkemmin. Misse näytti muille kaoille hienot uudet lelunsa, jojon ja hyrrän. Iltapäivä menikin rattoisasti leikkien.
Illalla huoneessamme Ruusu jutteli kanssani. "Oletko ollut joskus rakastunut? Tai edes ihastunut?" hän kyseli minulta. "Tietenkin olen", vastasin. En tohtinut kysellä miksi hän ajatteli sellaisia asioita sillä tiesin jo vastauksen. Puhuimme ihastumisesta kuitenkin vielä tovin kunnes Misse halusi jo mennä nukkumaan. Hyvästelin kaoni ja lähdin polkemaan kohti kotia. Kotona olin vielä hetken hereillä ja kirjoitin tätä hoitotarinaa kunnes päätin vain juoda iltateen ja mennä nukkumaan.

||tällä kertaa kirjoitin vähän erilaisen tarinan mutta toivottavasti kelpaa.

Vastaus:

Taitaa olla rakkautta ilmassa <3 Saat tästä 25kk ja lisään tavarat.

Nimi: Vaapukka

02.09.2017 20:23
Oli lauantai. Olin laittanut herätyksen kahdeksaksi, koska halusin päästä äkkiä kaojen luokse. Minulla oli tänään kiva yllätys kaoille. Olin puoli kymmeneltä kaohoitolalla ja kaot olivat taas tosi innoissaan. Sanoin, että minulla oli heille yllätys. Me nimittäin menisimme uimahalliin. Kaot alkoivat hihkua ja pomppia innoissaan, sillä he rakastivat uimista. Aloimme pakata heti, että ehtisimme olla kauan, koska Peterillä oli tänään jalkapallo. Olin myös ostanut kaoilleni uimalasit Bunnylle punaiset ja Peterille siniset ja itselläni oli pinkit. Ne nimittäin sopivat uimapukuihimme. Kymmeneltä sitten menimme kaohoitolan alakertaan, jossa uimahalli oli. Peter ei olisi millään uskaltanut mennä itse poikien pukuhuoneeseen, mutta ohjeistin häntä ja kyllä se ihan hyvin meni. Pukuhuoneessa Bunny vähän kiukutteli eikä olisi halunnut mennä suihkuun, vaikka tiesi, että ilman pesua hän ei pääsisi uimaan. Kun olin vihdoin saanut kiukuttelevan pikkupupun pestyä menimme altaille, ja Peter oli jo siellä. Hän oli mennyt jo altaaseen, mutta sanoin, ettei hän saisi mennä sinne, jos minä en olisi paikalla. Sitten annoin Peterin leikkiä itse isossa altaassa ja menimme Bunnyn kanssa lastenaltaaseen harjoittelemaan uimista. Bunnyllä oli jo aika hyviä yrityksiä, mutta vielä hän tarvitsi harjoitusta. Sitten kun Bunny ei enää jaksanut harjoitella uimista hän puhalsi kuplia veteen ja se oli hänestä hirveän hauskaa. Sitten menimme katsomaan miten Peterillä menee ja hän oli saanut kioskinmyyjältä pallon, jota heitteli ylös. Kysyin oliko hän käynyt vielä liukumäissä, mutta ei hän ollut, koska häntä hieman pelotti ne. Sanoin, että hän voi aivan hyvin laskea sylissäni, mutta siihen hän ei todellakaan suostunut, koska ei ollut mikään vauva ja tokihan minä sen ymmärsin. Kiipesimme ylös katsomaan miltä mäet sieltä näyttivät ja siellä ne olivat vielä hurjemman näköisiä. Keksin keinon autaa Peteriä. Sanoin, että minulla on eräs salaisuus ja Peter halusi kuulla sen. Sanoin, että minäkin pelkään vesiliukumäkiin menemistä, mutta kun uskaltautuu laskea haluaa mennä heti uudestaan. Ehdotin Peterille, että minä laskisin toisesta mäestä samaan aikaan kun Peter toisesta ja se oli hyvä idea. Minä sanoin än yy tee nyt ja sitten me laskimme ja se oli Peteristä tosi hauskaa. Bunnykin olisi halunnut laskea, mutta sanoin, että mäet olivat hieman isommille, mutta menimme Bunnyn kanssa lastenaltaaseen ja hän kiipeili siellä olevan kilpikonnavesilelun päällä. Kun meidän piti lähteä kaot olivat aika surullisia, mutta sanoin, että tulemme varmasti pian uudestaan. Kun olimme kotona Bunny oli väsynyt reissun jäljiltä ja meni tavallista aikaisemmin päiväunille. Sillä välin minä ja Peter aloimme tehdä ruokaa sillä uidessa kaikille tuli nälkä. Ehdotin että tekisimme jotain mössömäistä ruokaa mitä Bunnykin voisi maistaa sillä tähän mennessä hän oli syönyt vain purkkiruokaa. Ehdotin, että tekisimme lapskoussia ja ehdotukseni jälkeen Peter näytti tosi hölmistyneeltä. Ainiin monikaan ei tiedä mitä se on vaikka se on minulle aivan tavallista ruokaa. Se on perinneruoka, jota meillä päin syödään ja se on tosi hyvää. Se on vähän niin kuin perunamuusia, mutta siinä on myös ainakin porkkanaa ja vähän lihanpaloja. Sitä oli tosi kiva tehdä ja saimme sen juuri valmiiksi, kun Bunny heräsi. Kaikki pitivät siitä ja Bunnystä oli tosi hienoa syödä samaa ruokaa kuin me. Sen jälkeen lähdimme viemään Peteriä harjoituksiin ja kun olimme kahdestaan Bunnyn kanssa päätimme lähteä vähän siivota. Minä järjestelin paikkoja ja imuroin ja Bunny sai tehtäväkseen pyyhkiä pölyt. Ja kun oli lipaston päällä pyyhkimässä hän ajatuksissaan putosi lipastolta, mutta sain juuri ja juuri kopin. Huh. Sitten haimme Peterin ja passitin hänet suihkuun. Sitten hän halusi leikkipaikkaan. Siellä tapasin ensimmäistä kertaa hoitolan (aika) uuden hoitajan Jätskin. Hänellä oli kaksi kaoa Misse ja Ruusu ja siinä oli sitten jo hyvä porukka leikkeihin. Peter näytti välillä tuijottavan ikätoveriaan Ruusua lumoutuneena. Juttelin Jätskin kanssa ja hän oli oikein mukava. Kaot leikkivät kao hippaa ja olivat pallomeressä. Sitten lähdimme. Kun olimme kotona Bunny halusi piirtää ja Peter halusi jutella minun kanssani parvella. Hän sanoi Ruusun olleen tosi mukava kao. Ehkä mukavin ketä hän on tavannut. Teimme iltapalaksi kurkkuvoileipiä ja Bunny sai ananassosetta. Sitten pistin kaot nukkumaan ja odotin kunnes Bunny nukahtaisi. Kun hän nukahti menin katsomaan nukkuiko Peter jo sillä yleensä hän nukahti melkein heti, mutta tällä kertaa hän valvoi vielä. Hän sanoi miettivänsä erästä asiaa, mutta sanoi, että voin lähteä jo. Sanoin hyvää yötä ja lähdin. Minulla on pieni aavistus mitä hän mietti.

Vastaus:

Hieno tarina. Teillä näytti olevan oikein hauskaa. Olet saanut tarinoihisi mukavasti lisää pituutta ensimmäisiin verrattuna.
Näyttäisi olevan myös hieman rakkautta ilmassa  Saat 40kk

Nimi: Jätski

01.09.2017 21:53
Pääsin hoitamaan seuraavan kerran jo ensimmäisen kouluviikon tiistaina. Pääsin silloin aikaisin koulusta ja lähdin heti kaohoitolalle. Olin pyörällä koulussa, joten hain nopeasti pyöräni ja lähdin viilettämään mäkeä alas, jolla koulumme seisoi. Muistin että Missekin oli päässyt koulusta, joten vaihdoin suunnan kaokoulua kohti ja olinkin pian perillä. Muistin myös, että hänen taidekerhonsa loppui puoli tuntia sitten. Kun pääsin perille, etsin Misseä koulun käytäviltä, mutten löytänyt häntä mistään. "Hän saattoi unohtaa että tulen tänään hakemaan hänet", ajattelin ääneen, kun jokin tarrasi jalkaani. "Kävin vessassa senkin hupsu", Misse naurahti. En ollut kuullut häntä ja hän oli hiipinyt taakseni. Naurahdin, ja halasin häntä. Lähdimme suoraan kaohoitolalle Missen koululta.
Pyöräni rämisi allamme, kun ajoin hoitoaan vievällä tiellä. Ajoin mahdollisimman varovasti sillä kummallakaan meistä ei ollut pyöräilykypärää. Misse istui tarakallani, vaikka olisin halunnut että hän istuu pyöräni korissa mutta eihän pyörässäni edes ollut koria. Pääsimme kuitenkin turvallisesti hoitolan pihaan ja Misse ryntäsi heti sisään, kun lukitsin vielä pyöräni. Aulassa kaivoin repustani hoitotarinani, ja ojensin sen Roselle, sille ensimmäisen päivän naiselle. Sain tietää, että hän sattuu olemaan toinen kaohoitolan johtajista. Hän luki sen hymyillen läpi, ja ojensi minulle jonkin verran rahaa. Misse odotteli minua kärsimättömänä, kun vaihdoin pari sanaa Rosen kanssa. Menimme kuitenkin pian huoneeseemme, mutta siellä odotti yllätys!
Vaaleanpunainen kao siivosi paikkoja, eikä edes huomannut meitä, kun tulimme sisään. "Oletko sinä Ruusu?" kysyin tuolta. Sitten hän huomasi meidät, ja punastui pienesti. "Olen", hän kertoi. "Oletko sinä Jätski?" Nyökkäsin. Misse kurkisti jalkani takaa Ruusua, ja meni sitten piiloon. "Misse, tässä on uusi kaoni, Ruusu", kerroin hänelle ja astuin pois hänen edestään niin, että Ruusu näki hänet kunnolla. He esittelivät itsensä ja kerroin sitten Misselle lisää Ruususta. "Koululta lähtiessämme en muistanut mainita että huoneeseesi muutti uusi hoitokaoni. Ruusu on jo aikuinen kao mutta silti todella mukavaa seuraa!"
Seuraavaksi Misse kertoi millaista koulussa on, kun Ruusu jatkoi siivoamista. "Opettajamme nimi on Sinitra, hassu nimi vai mitä?" Misse naurahti. Ajattelin hetken aikaa. "Ai Sinistra?" kysyin ihmeissäni. "Niin kuin Harry Potterissa sen tähtitiedon opettajan nimi?" "Ai häh?" Misse ihmetteli. "Opettajani nimi on Sinitra eikä Sinistra…" Kuulin kuinka Ruusu naurahti takanani. Nauroin itsekin sillä olin vain kuullut väärin. Misse ei vieläkään oikein tajunnut muttei se häntä paljoa haitannut.
Misse kertoi että koulussa on tosi kivaa. Äidinkieli ja kuvis olivat kuulemma kivoja aineita. Hänellä oli ollut taidekerho eilen ja tänään koulun jälkeen ja siellä oli Missen mielestä ihan parasta. He olivat myös saaneet vähän läksyjä ja sanoin, että Ruusu voi auttaa Misseä niissä. He alkoivat tekemään Missen läksyjä ja minä tein omiani. "Paljonko on kolme plus viisi?" kuulin Ruusun kysyvän Misseltä. Hän mietti hetken aikaa ja vastasi sitten: "Se on yhdeksän tai kahdeksan… kahdeksan!" Hymyilin pienesti ja vilkaisin Misseä, joka oli hirveän innoissaan läksyistään.
Kun läksyt oli tehty, laitoin kaoille riisiä ja kanaa sillä oli jo päivällisaika. Ruusulla ja Missellä oli ihan hirveä nälkä mutta otin itse vähemmän, sillä olin syönyt koulussa välipalaa. Ruokailun jälkeen meillä ei ollut enää mitään tekemistä joten päätimme mennä uimaan. Menimme
hoitolan uimahalliin sillä uimarannalla olisi liian kylmä. En ollut koskaan ennen käynyt siellä, mutta ajattelin että siellä olisi mukavaa. Ruusu oli käynyt siellä, joten hän näytti meille tien sinne. Olin jostain syystä ottanut bikinit mukaani sillä tiesin että hoitolalla oli uimahalli. Ainahan pitää varautua ihan kaikkeen!
Altailla minä ja Ruusu menimme porealtaaseen rentoutumaan, kun taas Misse halusi laskea vesiliukumäkiä. Kävin niissä pari kertaa itsekin ja olihan se ihan hauskaa. Yhdessä vaiheessa ostimme kioskista jokaiselle jäätelöt, ja söimme niitä hetken aikaa. "Tiedätkö Vaapukan? Hän on se toinon hoitaja ja hänellä on kao nimeltä Peter", Ruusu kertoi. Mietin hetken, ja vastasin sitten: "Näin kai hänet yhtenä päivä kaojensa kanssa…" "Peter on töissä postissa… minäkin haluaisin työpaikan…" Ruusu ajatteli. "Voisin itsekin olla posteljooni… tai puutarhuri…" Tässä välissä Misse hyppäsi altaaseen näyttävästi.
"Voin ilmoittaa sinut puutarhuriksi!" hihkaisin Ruusulle. Hän vaikutti olevan innoissaan, sillä menisi töihin, ja saisi hieman omaa rahaa. Sitten menimme jo takaisin uimaan. Heittelin vielä Ruusun ja Missen kanssa rantapalloa isossa altaassa jonka jälkeen lähdimme pukukopeille ja sitten huoneeseemme. Kello oli jo aika paljon, joten hyvästelin kaoni, ja lähdin polkemaan kotia kohti. Kotona menin suoraan sänkyyn, ja nukahdin aivan heti.

||taas aika lyhyt osa, sori siitä. Yritin nyt laittaa pilkut vähän paremmin

Vastaus:

Olipas pitkä ja hieno tarina. Ruusukin näytti nauttivan .  Ruusulle myö onnea uuteen työpaikkaan. Tästä tarinasta saa 40 kk.

Nimi: Vaapukka

27.08.2017 19:50
Oli sunnunta. Lähdin jo aamulla kahdeksalta kaohoitolalle. Pyöräilin nopeasti, sillä minulla oli kova kiire tapaamaan kaojani. En tiedä miksi. Kun menin huoneeseemme siellä oli vain Bunny, joka yritti selittää jotain ja sitten vei minut leikkipaikkaan, jossa Peter oli pallomeressä piilossa ja hän selitti, että he leikkivät piilosta ja Bunny laski, vaikka ei osannutkaan laskea. Sanoin, että hyvä on, mutta ulos Bunny ei saa mennä vielä ilman minua. Ja eivät he olleet menneetkään. Sanoin, että voisimme mennä tänään kaupungille ostamaan jonkin lelun Bunnylle, koska hänellä ei ollut muita, kuin minun vanha koirapehmolelu, joka tuli Bunnyn kanssa kaikkialle. Peter sanoi, että hänkin haluaa jonkin lelun, jos Bunnykin saa, mutta sanoin, että hänellä on jo kitara ja pallo. Sitten menimme huoneeseemme ja juttelin kaojeni kanssa. Kysyin Bunnyltä haluaisiko hän mennä eskariin ja tietenkin hän tahtoi. Lupasin katsoa asiaa. Peterkin sanoi haluavansa eskariin, mutta nauroin ja sanoin, että hän on ihan liian vanha siihen, että siellä käyvät kaot, jotka eivät ole vielä edes koulussa ja Peter oli jo töissä. Kysyin myös Bunnyltä haluaisiko hän jonkin harrastuksen ja siitäkin hän oli innoissaan. Noin kahdeltatoista tein kananugetteja ja riisä ruuaksi ja se oli hyvää. Noin kahdelta lähdimme kaupungille ja siellä Peter oli aika vihainen kun ei saanut lelua kun Bunny sai. Ostimme hänelle tiikeripehmolelun. Kotimatkallakin Peter oli vihainen eikä vastannut kun kysyin häneltä miten työt olivat sujuneet. Kotona ajattelin piristää Peteriä ja kysyin voisiko hän soittaa minulle ja Bunnylle kitarallaan ja siitä hän piristyi ja soitti siihen asti kun minun piti viedä hänet jalkapalloharjoituksiin. Kun olimme kotona Bunnyn kanssa hän halusi piirtää Peterille kuvan, jossa olimme me kaikki. Kun haimme Peteriä hän ei ollut enää yhtään vihainen ja ilostui tosi paljon Bunnyn piirustuksesta. Sitten Peter kävi suihkussa ja Bunny juoksi ympäri huonettamme. Kun Peter tuli Bumny jatkoi vielä hetken juoksemista, mutta meni sitten päiväunille. Silloin minä ja Peter pelasimme yhtä lautapeliä kolme kertaa ja Peter voitti kaikki kerrat. Kun Bunny heräsi söimme ruisleipää välipalaksi. Sitten lähdimme ulos. Kävelimme pienen lenkin ja tulimme takaisin. Peter olisi halunnut opettaa Bunnyllekin pelin, mutta sanoin, että se oli liian vaikea hänelle. Sitten Peter ja Bunny leikkivät vielä outoa eläinleikkiään, kunnes Bunnyn piti mennä suihkuun ja minä menin pesemään häntä eikä hän meinannut olla lainkaan paikallaan. Sitten söimme vielä iltapalaksi juustoleipää ja kaot menivät nukkumaan. Molempien nukahdettua lähdin hiljaa.

Vastaus:

Hieno tarina.On mukava nähdä miten hyvin Bunny ja Peter tulevat toimeen huolimatta pienistä erimielisyyksistä. Bunnylla tulee varmasti olemaan kivaa eskarissa. ^^ Saat 25 kk.

Nimi: Jätski

21.08.2017 13:50
Kelloni soi kuudelta aamulla, ja nousin nopeasti ylös. Söin aamiaista ja pukeuduin pikavauhtia jonka jälkeen katsoin taas kelloa. Kello ei ollutkaan kuusi, vaan kymmenen! Olin nukkunut pommiin ja pahasti. Onneksi koulu alkoi vasta huomenna. Juoksin kuitenkin nopeasti kaohoitolalle, jotta ehtisin olla Missen kanssa. Olin nyt ilmoittanut hänet kouluun, joten ajattelin, että voisimme ostaa hänelle koulutarvikkeita. Sitten olin myös löytänyt hänelle mahdollisen kirjekaverin, jos hän vain itse haluaisi. Ja minulla oli myös hoitotarina valmiina edelliseltä kerralta, kun olin hoitanut Misseä, joten saisin hieman lisää kaokarkkeja joita käyttää.
Avasin varovasti huoneen oven, ja huusin Missen nimeä. Hän oli pöytänsä ääressä maalaamassa, mutta kuullessaan minut hän käänsi päänsä minua kohti. "Jätski!" tuo huudahti ja hypähti tuoliltaan. Juoksin halaamaan Misseä, ja kerroin tuolle koulusta. "Se alkaa huomenna joten ostamme sinulle tänään kyniä ja kumeja ja muuta sellaista", kerroin innoissani hänelle. "Siellä opetellaan kaikkea tärkeää vähän niinkuin eskarissa." "Maalataanko siellä?" tuo kysyi minulta. Sitten muistinkin: "Siellä on myös koulun jälkeen ja lauantaisin taidekerho. Voin ilmoittaa sinut siihen mukaan." Hän vaikutti iloiselta siitä että pääsisi kouluun, sekä taidekerhoon, ja halusi heti ostoksille. Kysyin häneltä: "Eikö sinulla ole yhtään nälkä?" Mutta hän vastasi naurahtaen: "Ei tietenkään, söin jo lounasta." Hymyilin pienesti. Kerroin hänelle myös siitä kirjekaverijutusta. "Kaotyttö nimeltä Haji on melkein ikäisesi ja etsii kirjekaveria. Haluaisitko alkaa kirjoittaa hänelle kirjeitä?" kysyin. Misse nyökkäsi innoissaan, ja halusi lähteä nyt vielä kovemmin että voisimme käydä postissa ostamassa kirjekuoria ja postimerkkejä. Lähdimme siis heti kaupunkiin.
Kävimme ensin ruokakaupassa ostamassa maitoa ja spagettia ja jauhelihakastiketta. Sen jälkeen menimme kauppaan, mistä saisimme koulutarvikkeet Misselle. Annoin hänen valita suurimman osan tarvikkeista, joten ostimme kaksi koristeltua lyijykynää, kumin, puuvärit ja sateenkaarikynän. Vielä kun olin maksamassa, Misse oli lähdössä postille päin joten menimme sinne seuraavaksi. Sieltä ostimme meriteemaisia postimerkkejä ja valkoisia kirjekuoria. Sitten lähdimme jo takaisin hoitolalle.
Kun pääsimme huoneeseen Misse ryntäsi kirjoittamaan kirjettä. Jouduin kuitenkin auttamaan häntä jonkin verran vaikka hän osasikin jo kirjoittaa. Kirjeestä ei tullut kauhean pitkä mutta uskon ettei se haitannut Hajia. Ennen kuin laitoimme kirjeen kuoreen, Misse halusi valmistella maalauksensa. Se esitti papukaijaa ja se oli todella värikäs. "Eikö Hajilla olekin papukaija?" hän kysyi minulta. Nyökkäsin hymyillen ja arvasin mitä hän aikoi tehdä. Pistimme papukaijamaalauksen kirjekuoreen ja kirjoitimme siihen: "Tässä on maalaukseni papukaijastasi, toivottavasti se näyttää tältä". Laitoin myös kirjeen sisään jonka jälkeen suljin kuoren ja liimasin siihen postimerkin. Misse kirjoitti vielä Hajin osoitteen, hän asuu Tahitilla. Lupasin viedä kirjeen postiin kotimatkalla ettemme joutuisi menemään sinne vielä uudestaan.
Pelasimme Piirrä ja arvaa-nimistä peliä. Olimme molemmat todella hyviä siinä, ja se oli todella hauskaa. Lopulta meille tuli tasapeli, mutta päätimme että Misse saisi olla voittaja. Söimme myös päivällistä, sillä kello oli pelin loppuessa jo viisi. "Mitäs sanoisit jos ottaisin toisen hoidokin?" kysyn yhtäkkiä Misseltä. Hän oli hetken hiljaa, mutta vastasi sitten: "Se voisi olla ihan kivaa." Juttelimme hieman uudesta kaosta ja ehdotin että ottaisin sen uuden hoitokaon ensi kerralla kun tulisin hoitolalle käymään. Missen mielestä se oli hyvä ajatus.
Lähdin aika pian postin kautta kotiin, ja vein siis samalla Missen kirjeen. Kotona kirjoitin tätä hoitotarinaa ja harkitsin minkä kaon ottaisin uudeksi kaokseni. Minua alkoi kuitenin väsyttää aika pian, ja menin sitten nukkumaan.

||tästä tuli nyt vähän tylsä kun ei ollut kauheasti mitään tekemistä

Vastaus:

Mukava kauppakierros ja papukaijasta tuli varmasti hieno. Kirjeenvaihto Hajin kanssa tulee varmasti olemaan kivaa. ^^ Ja hauskaa taidekerhoa. Tästä saat 30 kk.

Nimi: Vaapukka

20.08.2017 21:48
Oli sunnuntai ja olin menossa kaohoitolalle, mutta vain hetkeksi. Jouduin olemaan vain hetken aikaa, koska olin herännyt tosi myöhään ja minulla oli vielä hirveästi läksyjä. Olin kaohoitolalla vasta yhdeltä ja Peter ja Bunny olivat leikkimässä jotain outoa leikkiä matolla. He olivat innoissaan kun tulin ja molemmat pomppasivat suoraan syliini. Kysyin mitä heille kuuluu ja he olivat kuulemma keksineet uuden kivan leikin. Siinä esitettiin eläimiä ja jotain en ihan tajunnut miten leikki meni, mutta hauskalta se näytti. Kaojen leikkiessä venyttelin, sillä tanssituntini alkaisivat viikon kuluttua ja olin kesällä vähän kangistunut, kun en ollut muistanut venytellä yhtä paljon kuin ennen. Varttia vaille kaksi Peter ja Bunny halusivat lounasta, joten päätimme kokeilla jotakin erilaista ja teimmi mausteista kanapataa. Peter ei oikein tykännyt siitä, mutta minusta se oli ihan hyvää, koska olin lähiaikoina oppinut pitämään vähän mausteisemmistakin ruuista. Ruuan jälkeen menimme yllätys yllätys leikkipaikkaan, jossa ei tällä kertaa ollut muita, mutta Peter ja Bunny leikkivät eläinleikkiään, jota en vieläkään tajunnut. Sitten he minivät pallomereen ja leikkivät, että pallomeren reuna oli laiva ja he olivat myrskyssä ja sitten tippuivat mereen. Ja ainakin hauskalta se kuulosti, kun aina tippuessaan he käkättivät ja kikattivat niin, että eivät meinanneet saada henkeä. (Ehkä mereen tippuminen ei todellisuudessa olisi niin hauskaa.) Kun palasimme huoneeseemme ehdotin, että lähtisimme kaupungille, koska olin jo jokin aika sitten luvannut ostaa Peterille jalkapallon. Menimme taas pyörälläni ja kaot olivat koreissa. Kaupungilla tapasimme muutaman muun kaon, joita Peter ja Bunny eivät kylläkään tunteneet. Menimme lelukauppaan ja ostimme Peterille jalkapallon, jonka jälkeen lähdimme kotiin. Kun olimme hoitolalla Bunny meni päiväunille ja minä ja Peter menimme hetkeksi leikkipaikkaan potkimaan uutta palloa, mutta palasimme pian siltä varalta, jos Bunny heräisi. Aika pian hän heräsikin ja tein hedelmäsalaattia välipalaksi. Sitten istuimme yhdessä sängyllä ja Peter ehdotti, että menisimme pian hoitolan uimahalliin ja Bunnykin innostui ajatuksesta. Mietin, että mikä ettei voisimmekin mennä sinne ensi kerralla, mutta en sanonut vielä mitään. Sitten minun oli jo lähdettävä ja lupasin palata pian.

Vastaus:

Hauska leikintäyteinen päivä. Saat 20 kk.

Nimi: Jätski

20.08.2017 11:56
Oli aurinkoinen loppukesän päivä. Kävelin kuumalla asfalttitiellä, ja katsoin etten astunut kengännauhojeni päälle, sillä en ollut jaksanut solmia niitä. Koulu oli pian alkamassa. Ajattelin mitä voisin vielä tänään tehdä, kun näin lyhtypylväässä lapun. "Taasko joku karannut kissa", mutisin itsekseni. Kävelin kuitenkin katsomaan mitä tuossa lapussa lukee. "Kaohoitola Candy", luin ääneen otsikon. "Tervetuloa Kaohoitola Candyyn jonne haetaan hoitajia pitämään seuraa ihanille kaoillemme, ja hoitamaan niitä. Tule tutustumaan kaoihimme jo tänään!". Katsoin paikan osoitteen, ja huomasin että sehän on aivan lähellä. Solmin nopeasti nauhani, ja lähdin juoksemaan sinne, sillä se olisi samalla pientä kuntoilua.
Kävelin polkua, joka veisi hoitolalle. Sen molemmilla puolilla kasvoi kauniita puita. Niiden kukkien vaaleanpunaiset lehdet putoilivat maahan hiljalleen, ja saivat polun näyttämään todella kauniilta. Kuulin lintujen viserrystä ympäriltäni, ja matkasin iloisesti kohti hoitolaa. Pian keltainen rakennus pilkottikin jo puiden takaa, ja ryntäsin sitä kohti. En ehtinyt tarkastella talon yksityiskohtia, vaan menin suoraan sisään. Sisällä olikin jo joku nainen ottamassa minua vastaan. Hän hymyili ojensi minulle lapun, ja kertoi sitten: "Tervetuloa Kaohoitola Candyyn. Täytä tämä lomake jos haluat hoitajaksi." Sitten hän ojensi minulle kynän, jossa luki "Kaohoitola Candy". Täytin lomakkeeseen kaikki tiedot, kuten nimen, iän ja muun tarvittavan, mutta jäljellä oli enää yksi kohta. Se kohta oli hoidokin nimeä varten. Käännyin taas naista kohti, ja aloitin: "Mutta…" mutten ehtinyt sanoa enempää sillä hän keskeytti minut. "Vien sinut tutustumaan kaoihin", hän kertoi. Nyökkäsin pienesti, kun hän jo jatkoi: "Haluaisitko tytön vai pojan? Ja minkä ikäisen?" "Vaikka tytön", vastasin hieman epävarmana. "Kouluikäisen mielellään."
Kävelimme pitkällä käytävällä, jolla suurin osa huoneista oli. Pysähdyimme huoneen 18 eteen, kun nainen kertoi: "Täällä asuu Misse, hän on mukava tyttö, ja menee pian ekaluokalle. Hän haluaisi hoitajan." Nyökkäsin, ja astuin varovasti sisään. "Huhuu", huusin, ja etsin Misseä katseellani. Yhtäkkiä joku tarrasi jalkaani. Katsoin alaspäin, ja näin pienen, kissapukuisen kaotytön. "Oletko hoitajani?" Misse kysyi innoissaan, mutta ujosti, ja katsoi silmiini pitäen edelleen jalastani kiinni. "Öö", sanoin, sillä en tiennyt mitä vastata. Mutta sitten se nainen tuli sisälle, ja vastasi puolestani: "Kyllä hän on. Tässä on huoneen avain". Katsoin häneen yllättyneenä, ja otin häneltä huoneen avaimen. Se oli violetti ja todella hieno. Sain lisäksi myös 20 kaokarkkia, joilla ostaa tavaroita Misselle. Sitten nainen jätti meidät kahden kesken.
Päätimme lähteä Missen kanssa kaupungille, ja niinpä lähdimme kävelemään sinnepäin. Suuntasimme ensimmäisenä Kille Kvaakun lemmikkikauppaan, missä Misse oli käynyt usein katsomassa kissoja. Siellä oli yksi aivan ihana mustavalkoinen kissa, josta hän piti kovasti. "Voin ostaa sen sinulle kun minulla on enemmän rahaa", kerroin kaotytölle. Ajattelin tietenkin hänen syntymäpäiväänsä, joka olisi lokakuussa. Misse katsoi varpaisiinsa hieman pettyneenä kun lähdimme pois. Sitten kävelimme viereiseen kauppaan nimeltä Ossin tavara ja lelu. Siellä oli koulutarvikkeita, kännyköitä, nukkeja, päiväkirjoja ja kaikkea muuta ihanaa. Yhtäkkiä muistin, että minun pitäisi ilmoittaa Misse kouluun ennen kuin se alkaisi. Päätin kuitenkin olla ostamatta hänelle koulutarvikkeita, sillä ostaisin ne myöhemmin. Hän kuitenkin halusi maalauspakkauksen, joten ostin sen hänelle kahdella kaokarkilla. Siinä oli paljon värejä ja sivellin jolla olisi hyvä maalata. Kävimme sen jälkeen vielä parissa muussa kaupassa, ja sitten lähdimme hoitolalle päin.
"Minulla on kauhea nälkä", ajattelin ääneen. Misse katsoi minuun ja sanoi: "Niin minullakin." Päätimme käydä matkalla vielä ruokakaupassa, ja ostimme sieltä pitsan ja kaksi Coca Colaa. Kävellessämme takaisin aurinko alkoi jo laskea, ja pilvet olivat kauniin vaaleanpunaisia. Misse hyppelehti ympäriinsä ja keräsi kukkasia, joita hän voisi maalata. Samalla hän lauloi pientä laulua, joka kertoi pienistä kukkasista. Hän lauloi kauniisti pienellä äänellään, ja yhdyin lauluun sillä muistin sanat ulkoa. Mutta pian olimmekin jo hoitolalla, ja etsin huoneen 18. Mutta sitten huomasin, että se violetti avain, joka avaisi huoneen oven oli kadonnut taskustani. "Tässähän se on", Misse naurahti, ja ojensi sen minulle. "Se putosi kaupassa taskustasi niin minä poimin sen ja laitoin sen talteen." Halasin häntä tyytyväisenä, ja avasin huoneen oven.
Söimme pitsan viimeistä murua myöten, sillä meillä oli ollut pitkä päivä. Misse laittoi kukat maljakkoon, ja alkoi maalaamaan niitä uudella maalaussetillään. Itse kirjoitin päivän tapahtumia muistiin, että voisin kirjoittaa tämän tarinan. Katsoin myös sivusilmällä kuinka Misse maalasi, ja hänhän maalasi oikein hienosti. Minulta pääsi pieni haukotus. Näin kuinka Misse viimeisteli työnsä kirjoittaen siihen nimensä. "Se on hieno!" kehuin häntä. Hän katsoi ujosti minuun, ja hymyili pienesti. Autoin häntä ripustamaan sen huoneen seinälle, ja ajattelin sitten lähteä kotiin. "Milloin tulet taas?" Misse kysyi samalla kun kipusi sänkyynsä. Halasin häntä ja vastasin: "En vielä tiedä, mutta mahdollisimman pian." Hyvästelin hänet, ja lähdin hoitolasta raikkaaseen yöilmaan.

||joo sori lyhyydestä ja mahdollisista k-virheistä mutta seuraavista tarinoista tulee parempia

Vastaus:

Hieno ja sujuva tarina. Mukava ensimmäinen päivä. Saat tästä tarinasta 35 kk. Lisäilin myös ostokset. Seuraavaa odotellessa ^^

Nimi: Vaapukka

13.08.2017 21:58
Oli sunnuntai ja olin menossa kaohoitolalle koulu oli jo alkanut ja kello oli kymmenen kun olin hoitolalla. Peter oli juuri tullut töistä ja kaot olivat innoissaan tulostani. Peter sanoi, että oli opettanut Bunnyä puhumaan ja se osasi sanoa jo meidän kaikkien nimet, joka oli tosi kivaa. Sanoin, että voisimme tänään vähän myöhemmin Peterin jalkapalloharjoitusten jälkeen mennä metsäretkelle hoitolan takana olevaan metsään. Ja molemmat kaot olivat siitä hirveän innoissaan eivätkä olisi malttaneet odottaa retkeä. Ennen sitä meidän piti kuitenkin keksiä jotakin tekemistä eikä siitä meinannut tulla mitään, koska Peter ja Bunny halusivat lähteä jo nyt, mutta olin päättänyt, että lähdemme vasta Peterin harjoitusten jäljeen. Kun kaot olivat niin malttamattomia päätin, että voisimme pakata retkelle tarvittavat tavarat reppuuni. Otimme mukaan sateenvarjot sateen varalta, jota oli luvattu sekä tuetysti Bunnyn koirapehmolelun ja eväät jotka tekisin Bunnyn kanssa vasta Peterin harjoitusten aikana, että ne olisivat hyviä vielä retkelläkin. Sitten menimme leikkipaikkaan, jossa oli muutama kao ja kaikki kaot leikkivät kaohippaa ja yhtä minun opettamaani piirustuspeliä. Kahdeltatoista menimme takaisin huoneeseemme ja söimme nopeaa ja hyvää tomaattimunakasta ja Bunny söi vadelmasosetta. Sitten Peter ja Bunny leikkivät huoneessamme kaohippaa ja minä tein läksyjä jotka olin ottanut mukaan. Kesken kaiken minut vaadittiin mukaan hippaan ja suostuin, koska tärkeimmät läksyt oli jo tehty. Leikimme aika kauan kaohippaa, kunnes emme jaksaneet enää sitten vaan pelleilimme ja Bunny hoki hänen ja Peterin nimiä koko ajan. Sitten olimme kaikki aika väsyneitä ja Bunny meni päiväunille minä ja Peterkin olimme väsyneitä ja menimme lepäämään, mutta Peter nukahtikin ja molemmat kaot nukkuivat aika kauan. Peterin herättyä hän vaihtoi jalkapallovaatteensa ja pakkasi kassinsa ja lähdin viemään häntä harjoituksiin. Bunny nukkui vielä ja toivoin, ettei hän nyt heräisi kun olimme molemmat poissa. Kun pääsin takaisin huomasin onnekseni, ettei hän ollut herännyt ja annoin hänen nukkua vielä vartin, kunnes aloin herätellä häntä eväiden tekoon. Teimme smoothien tapaista juomaa ja sämpylät, joissa oli juustoa ja kinkkua. Eväiden teon jälkeen lähdimme Bunnyn kanssa hakemaan Peteriä ja hän oli niin hiestä märkä, että hoitolalla hän kävi ensin suihkussa, mutta sitten lähdimme. Kuljimme polkua jonka varrella kasvoi mustikoita ja söimme niitä aika paljon. Kun olimme kulkeneet jonkin aikaa oli edessämme kaatunut puu, jonka alla oli lätäkkö ja Peter halusi väkisin tasapainoilla siinä, mutta putosi ja kastui vähän. Onneksi ei kuitenkaan kovin pahasti. Myös Bunny sai tasapainoilla, mutta pidin hänestä kiinni. Sitten löysimme paikan jossa oli paljon isoja kiviä ja kallioita ja siellä kaot kiipeilivät ja leikkivät piilosta tosi kauan. Sen jälkeen meillä oli nälkä ja menimme yhden kiven päälle syömään eväitä. Peter ja Bunny pitivät molemmat eväistä ja minä myös. Sitten leikimme kaikki piilosta ja kiipeilimme kivillä ja Peter keksi kerran niin hyvän piilon, ettemme Bunnyn kanssa meinanneet lainkaan löytää häntä. Hän oli yhden kiven alla olevassa kuopassa. Sitten päätimme lähteä kotiin, koska matkaakin oli jonkin verran ja alkoi tulla pimeä. Bunny oli repussani, koska oli niin väsynyt, mutta Peter käveli reippaana vieressäni. Söimme myös paluumatkalla mustikoita ja olimme puoli kahdeksalta hoitolalla. Bunny kävi vielä suihkussa retken jäljiltä ja sitten molemmet kaot menivät nukkumaan.

Vastaus:

Mahtavaa ^^ Saat 25 kk, mutta vähennän harrastusmaksun 5 kk. Peterille maksetaan myös palkka 20 kk.

Nimi: Vaapukka

07.08.2017 11:00
Oli maanantai ja menin kaohoitolalle toista kertaa sen jälkeen kun olin saanut Bunnyn. Olin ajatellut, että menemme tänään uimaan rannalle, koska olin luvannut Peterille, että olisimme menneet viime kerralla uimaan, mutta Bunnyn tulon takia se oli unohtunut. Peter oli juuri tullut töistä ja molemmat kaot olivat hyvin innoissaan tulostani. Lähdimme heti rannalle, koska ulkona oli hyvin lämmintä. Bunny istui etukorissani ja Peter takakorissa. Kun olimme rannalla ostimme ensin jäätelöt ja Peterkään ei ollut yhtään vihainen, vaikka olin unohtanut viime kerran uintireissun, sillä olihan Bunnyn tulo paljon kivempaa. Kun olimme syöneet jäätelöt puin Bunnylle pienen tekemäni uimapuvun ja Peter puki uimahousunsa. Vesi oli 19 asteista ja Peter juoksi heti uimaan, sillä on oikea vesipeto. Hän pyöri ja sukelteli vedessä kuin mikäkin kala. Minä ja Bunny olimme rantavedessä ja kellutin Bunnyä sylissäni ja hänkin rakasti uimista. Päätin, että nyt kun minulla on kaiksi uimista rakastavaa kaoa käymme useammin rannalla ja talvella käymme kaohoitolan uimahallissa, jossa en ole vielä kertaakaan käynyt. Hetken päästä Peter tuli rantaan ja Bunny ja Peter kahlailivat yhdessä rantavedessä ja leikkivät, joka oli molemmista tosi hauskaa. Uimisen jälkeen molemmat kaot olivat hyvin väsyneitä ja Bunny nukahti heti kun pistin hänet koriini. Kiedoin hänet pyyhkeeseen ja lähdimme. Vältin suuria möykkyjä ajaessani, ettei Bunny heräisi ja matka sujui hyvin. Hoitolalla vein Bunnyn hänen sänkyynsä ja menimme Peterin kanssa parvelle juttelemaan. Hän sanoi, että Bunny on maailman kivoin pikkusisko ja tykkää samoista leikeistä kuin hän. Bunnyn herättyä teimme spagettia ja lihakastiketta, joka on lempiruokani ja Bunny sai omaa vauvanruokaansa. Sitten Peter ja Bunny leikkivät hetken, jonka jälkeen Peter halusi mennä leikkipaikkaan ja niin me menimme. Bunny oli tosi innoissaan keikkipaikasta ja olimme siellä parikin tuntia. Bunny tykkäsi erityisesti piirtämisestä ja onnistui piirtämään vähän lattiaankin. Sen jälkeen luimme kirjoja ja Peter luki Bunnylle kolme kirjaa ja minä yhden. Sen jälkeen minun piti jo lähteä, koska olin kuvannut tulla neljäksi kotiin.

Vastaus:

Kiva tarina. Tekee mieli itsekin lähteä uimaan. Saat 20kk.

Nimi: Vaapukka

30.07.2017 20:21
Oli sunnuntai aamu ja heti aamupalan jälkeen olin lähdössä kaohoitolalle. En ollut varmaan ikinä odottanut hoitolalle pääsyä näin innoissani paitsi ehkä ensimmäisellä kerralla, sillä minä olin nyt saanut toisen kaon Bunnyn. En ollut kertonut vielä Peterille, että minulla on nyt toinen kao, olin vain jutellut hänen kanssaan, että ehkä voisin hankkia toisen kaon. Kun menin hoitolalle menin ensin huoneeseen, josta minun oli määrä hakea Bunny. Ja siellähän se söpöliini olikin. Bunny osasi puhua vain ihan vähän ja ei muutenkaan puhunut paljon. Ajattelin järjestää Peterille suuren yllätyksen, joten en ottanut Bunnyä vielä mukaani vaan menin meidän huoneeseemme. Siellä Peter olikin lukemassa ja sanoin, että minulla on hänelle yllätys läheisessä huoneessa. Peter pomppasi heti pystyyn ja kysyi onko se se jalkapallo, jota hän oli toivonut. Sanoin, että ei ja Peter sanoi, että mitä muuta kivaa se muka voi olla. En sanonut enää mitään vaan vein Peterin huoneeseen. Huoneessa oli paljon muitakin kaoja joten Oeter ei arvannut yhden niistä olevan hänen uusi pikkusiskonsa. Hän oli hieman kummissaan, että mikä yllätys tämä nyt on, mutta silloin hain Bunnyn luoksemme ja sanoi, että tässä on uusi pikkusiskosi. Ja silloin Peter näytti niin yllättyneeltä, että minua alkoi naurattaa. Sitten hän juoksi luokseni ja halasi tiukasti Bunnyä, joka hiukan pelästyi ja kaivautui syvemmälle syliini. KIITOS KIITOS KIITOS! Peter huusi ja pomppi ympyrää, sitten hän halusi mennä huoneesseemme uuden kaon kanssa ja se oli minunkin suunnitelmani. Huoneessa Peter alkoi kysellä kaikenlaista Bunnystä. Kerroin, että kaon nimi on Bunny ja että hän on vielä nolla vuotta. Peter sanoi haluavansa viedä Bunnyn tutustumaan leikkipaikkaan, mutta sanoi, että annetaan hänen rauhoittua hieman ja olla ensimmäisen päivän ihan rauhassa. Peter ja Bunny tulivat oikein hyvin toimeen keskenään ja se oli mahtavaa nähdä. Kun olimme hieman tutustuneet päätimme syödä ja Peter pyysi, että voimmeko tehdä Bunnyn kunniaksi tomaattimunakasta, mutta minä sanoin, että Bunny on vielä niin pieni, että hänen on syötävä vauvanruokaa, jota olin saanut hakiessani Bunnyn, mutta minä ja Peter teimme ja söimme tomaattimunakasta. Ja siinä ruuanlaitossa olikin aika vahtiminen kun piti katsoa, ettei toinen kao kaada litraa pippuria munakkaaseen ja myös katsoa toisen ympäri huonetta vipeltävän kaon perään. Kun olimme syöneet Bunny meni päiväunille ja päätimme mennä kävelylle, sillä minulla oli pieni kori, jossa Bunny nukkui. Lähestyessämme uimarantaa muistinkin, että oli viime kerralla luvannut Peterille, että menemme tänään uimaan joten vaihdoin äkkiä suuntaa. Kun olimme päässeet takaisin kaohoitolalle Bunny heräsi ja minun piti lähteä hakemaan hänen sänkyään viereisestä talosta. En olisi halunnut jättää Bunnyä huoneeseen, mutta oli pakko, koska en voisi kantaa sänkyä ja kaoa samaan aikaan, joten jätin vastuun Peterille ja käskin heidän leikkiä kiltisti kunnes palaisin. Ja kun palasin olin suunnattoman onnellinen kun näin heidät hymy suussa leikkimässä ja Peter oli opettanut Bunnylle uuden leikin. Laitoin Bunnyn sängyn suuren maton viereen, koska en voinut viedä sitä parvelle missä Peter nukkui, sillä se olisi saattanut ryömiä portaisiin ja pudota. Sängyn laittamisen jälkeen Peter pyysi minua mukaan leikkiin ja leikimme kaikki yhdessä kunnes tuli ilta ja minun piti lähteä. Peittelin molemmat kaot sänkyihin ja annoin Bunnylle tuomani koirapehmolelun unikaveriksi ja jäin Bunnyn sängyn viereen kunnes hän nukasti, koska ajatteli, että häntä ehkä alkaisi pelottaa. Bunnyn nukahdettua menin Peterin luokse ja ajattelin vähän jutella hänen kanssaan, mutta hänkin oli jo nukahtanut. Annoin hyväntönsuukon onnelliselle isoveljelle ja lähdin.

Vastaus:

Olipa ihana tarina. Mukava nähdä, että Bunnylla on kivaa uudessa perheessä. Saat tästä 30 kk.

Nimi: Vaapukka

28.07.2017 12:14
Oli torstai. Olin juuri tullut matkalta ja olin innoissani kun pääsosin pitkästä aikaa katsomaan Peteriä. Minulla ei ollut oikeastaan mitään suunitelmia mitä voisimme tehdä, joten ajattelin, että Peter saisi päättää tällä kertaa. Kun pääsin kaohoitolalle menin huoneeseemme, jossa Peter ei ollut. Ihmettelin , että missä hän voi olla, mutta pian hän astelikin sisään postikaon hatussaan. Enollit muistanut, että Peter oli päässyt töihin ja hänellä oli ollut tänää pitkä työpäivä. Peter kertoi työpäivästään, jonka jällkeen kysyin mitä hän haluaisi tehdä ja hän tahtoi tietysti mennä leikkipaikkaan. Siellä oli aika paljon kaoja ja siellä vierähtikin yli tunti. Peter pelasi lautapelejä ja leikki ystäviensä kanssa ja minä juttelin muiden hoitajien kanssa. Kun katselin Peterin touhuja muistin taas miettineeni uuden kaon hankkimista ja olin miettinyt varsinkin pienetä kaoa. Kun Peterille tuli nälkä menimme huoneeseemme ja teimme lihakeittoa josta tuli tosi hyvää. Kun söimme puhuin Peterin kanssa uudesta kaosta ja hän oli oikein innostunut ajatuksesta, että hänellä olisi pikkuveli tai sisko eikä sitten enää oikein osannut ajatella muuta koko päivänä ja hoki vaan, että milloin hän saa sen. Syötyämme luin Peterille kirjan ja hän luki minulle. En ollut koskaan ennen kuullut Peterin lukevan ja ihan hyvinhän se sujui. Sitten olimme huoneessamme ja juttelimme kaikesta ja Peter kertoi paljon uudesta ammatistaan ja minä matkastani. Sitten emme keksineet mitään tekemistä, joten lähdimme ulos. En ottanut pyörään mukaan vaan lähdimme kävellen puistoon. Siellä ei ollut ketään joten emme viipyneet siellä kauaa. Peter vain vähän halusi keinua. Sitten kävelimme rannalle jossa olimme käyneet uimassa viime kerralla ja kokeilimme vettä joka tuntui tosi lämpimältä ja päätimme, että koska nyt on kesä niin tulemme ensi kerralla uimaan, koska vesi on vielä lämmintä. Kotimatka oli sitten aika pitkä ja Peter ei ihan koko matkaa jaksanut kävellä joten hän pääsi reppuuni. Kun kävelin mietin kuinka reipas Peter oli tänään ollut ja päätin, että hän saisi pikkusiskon tai veljen. Mutta en vielä sanonut sutä hänelle, koska päätin, että se olisi yllätys. Hoitolalla Peter kertoi, että tahtoisi oman jalkapallon, koska harrasti sitä. Ja ajattelin, että sekin voisi olla yllätys. Sitten minu piti jo lähteä, joten lupasin palata pian ja lähdin.

Vastaus:

Saat 15kk.

Nimi: Vaapukka

09.07.2017 23:16
Oli maanantai. Minulla oli hirveän tylsää, joten lähdin Peterin luokse. Peter oli saanut työpaikan ja hänellä oli ollut tänään ensimmäinen työpäivä. Hoitolalla menin huoneeseemme, jossa Peter oli tanssimassa. Heti minut nähdessään hän oli tosi innoissaan ja halusi heti kertoa ensimmäisestä työpäivästään, joka oli jo suoritettu, sillä hän kävi täissä yhdeksältä aamulla ja kello oli jo kaksitoista. Peter oli siis päässyt postinkantajaksi ja oli hirveän ylpeä työstään. Hän kutsui itseään postikaoksi ja töissä oli kuulemma ollut kivaa hän oli aamulla mennyt postitoimistoon, jossa oli saanut lähialueen kirjeet jaettavaksi. Hän oli saanut postilaukun ja postikaon hatun, joista oli myös hyvin ylpeä. Hän kertoi pitävänsä työstä myös siksi, kun tapasi tyttökaoja postia jakaessaan. Nyt kuitenkin ehdotin, että menisimme uimarannalle ja Peter innostui siitä heti hirveästi. Matkalla Peter taas tavalliseen tapaansa istui korissani ja pelleili. Perillä huomasimme pienen suolisen kahvilan rannassa ja haimme jäätelöt. Minä otin trio jäätelön ja Peter suklaan ja ne maksoivat yhteensä 2kk. Peter sanoi, että jäätelö oli maailman parasta... tomaattimunakkan jälkeen. Jäätelöiden jälkeen kysyin Peteriltä tahtoisiko hän uimaan ja hän innostui kovasti, mutta sitten muisti, ettei hänellä ole uimahousuja. Minä sanoin, että se ei haittaa, sillä pidin käsitöistä ja olin ommellut Peterille pienet uimahousut, jotka olivat oikein sopivat. Minulla oli myös mukana uimapuku, koska olin suunnitellut uimareissun jo etukäteen. Peter oli innokas vesipeto ja oli hyvä uimaan. Hän oli vaikka kuinka kauan uimassa ja minä jouduin monesti sanomaan, että tule nyt jo pois. Kotimatkalla Peter olikin sitten rättiväsynyt ja melkein nukahti koriin. Hoitolalla kannoin puoliunessa olevan Peterin sänkyynsä nukkumaan. Päiväunien jälkeen leikimme pitkästä aikaa lipunryöstöä ja jouduimme vähän kertaamaan sääntöjä, mutta se oli hauskaa. Sen jälkeen Peter näytti minulle mitä hän oli tanssinut minun tullessani ja minä näytin millaisia tansseja minä osasin. Sitten pyysin Peterin parvelle, koska halusin jutella eräästä asiasta. Olin nimittäin miettinyt hieman toisen kaon hankkimista ja hän innostui siitä hyvin paljon, mutta sanoin, että katson sitä nyt vielä. Sitten söimme viime kerralta yli jäänyttä tomaattimunakasta ja piirsimme. Peter piirsi kavereitaan ja minä Peterin sen jälkeen oli myöhä, joten pistin Peterin nukkumaan ja lähdin kotiin.

Vastaus:

Mukava päivä rannalla. saat 15kk ja vähennän jäätelöt.

Nimi: Vaapukka

06.07.2017 11:19
On kesäloma, joten ajttelin käydä katsomassa kaoani Peteriä. (Aika pitkästä aikaa, koska vähän unohdin.) Lähdin heti aamulla kello 10, että ehdin olemaan Peterin kanssa koko päivän. Reppuuni pakkasin tällä kertaa kukkaroni, koska olin luvannut ostaa Peterille jonkin lelun minkä hän haluaisi ja ajattelin, että se voisi olla myös samalla Peterin 6-vuotis lahja. (Joka on taas myöhässä.) Pyöräilin kaohoitolalle ja juoksin leikkipaikan ohi Peterin huoneeseen. Koputin oveen ja astuin sisään, mutta Peter ei ollutkaan huoneessaan. Etsin kaikki mahdolliset piilot, mutta ei. Sitten kuulin takanani huohotusta ja Peterhän se siinä oli. Hän selitti minulle että oli leikkinyt tyynysotaa leikkipaikassa kavereidensa kanssa ja nähnyt kun minä viiletin ohi ja hän oli huutanutkin minulle, mutta en ollut kuullut. Nauroin ja sanoin, että katsos minulla oli niin kiire katsomaan sinua. Kysyin haluaisiko Peter lähteä katsomaan hänelle myöhästynyttä synttärilahjaa ja halusihan hän, mutta ensin söimme, koska emme kumpikaan olleet syöneet vielä aamupalaa. Tein nopeasti pienen hedelmäsalaatin kaapista löytyvistä hedelmistä. Sen jälkeen lähdimme ostoksille ja Peter säntäsi heti lelukauppaan. Sanoin, että hän saa valita ihan minkä vaan lelun synttärilahjaksi. Hän mietti hetken ja säntäsi lelukitaran luokse ja osoitti sitä innoissaan. Olin viimeksi täällä ollessamme pannut merkille, että Peter tuijotti kitaraa luomoutuneena, joten ostin sen Peterille. Sen hinta oli 3kk. Kotona Peter piti varmaan maailman pisimmän kitarakonsertin ja sen jälkeen lähdimme ulos kävelylle ja Peterin oli pakko kerätä ensin kukkia tyttökaojen varalta. Kotona olimme nälkäisiä ja tein mitäpä muuta kuin tomaattimunakasta Peterin "syntymäpäivän" kunniaksi. Sitten menimme leikkipaikkaan, jossa ei ollut muita, mutta meillä oli aika hauskaa silti. Kun palasimme näimme matkalla Peterin kaverin, joka tuli juttelemaan ja menimme kaikki huoneeseemme. Siellä pojat menivät parvelle, jossa oli sänky ja heillä oli kuulemma salaisia juttuja. Minä jäin alas ja päätin ottaa pari kuvaa huoneestamme, jos en täällä enää joskus kävisi Peterin luona. Tarkosimme myös vieraalle tomaattimunakasta ja hänkin piti siitä. Sitten oli jo niin myöhä, että lähdin kotiin.

Vastaus:

Hyvää syntymäpäivää Peterille saat 15kk tarinasta ja lisään kitaran Peterin tavaroihin.

Nimi: Vaapukka

15.03.2017 14:05
Oli keskiviikko, mutta olin saanut luvan lähteä hoitamaan Peteriä jos tekisin ensin läksyt. Niitä ei ollut paljon joten tein ne äkkiä ja lähdin, sillä olin syönyt välipalan jo koulussa, koska oli ollut pitkä päivä. Pyöräilin nopeasti selässäni reppu, jossa oli paperia, kartonkia, lankaa ja kaikkia pieniä koristeita, sillä ajattelin opettaa Peteriä tekemään samanlaisen vihon, jonka olin antanut hänelle 5-vuotis lahjaksi. Matka tuntui yllättävän lyhyeltä ja olin tosi innoissani nähdessään taas Peterin. Peter oli temppuilemassa sängyllään kun tulin huoneeseen. Ja hän ilostui niin paljon, että juoksi portaita alas parvelta, jossa sänky oli ja hyppäsi portaiden puolivälistä suoraan syliini. Sanoin, että hänen täytyy olla hieman varovaisempi ja Peter lupasi. Peter sanoi heti, että mennään temppuilemaan, mutta minä sanoin, että minulla on Peterille hieman puuhaa ja kaivoin tarvikkeet repustani. Peter hämmästyi, että mitäs me nyt tehdään? Minä kysyin, että onko sinulla vielä se vihko, jonka annoin viimeksi? Ja Peter vastasi, että on. Se löytyi Peterin sängyn alla olevasta laatikosta. Sitten minä sanoin, että nyt Peter saa itse tehdä sellaisen ja hän innostui heti tosi paljon ja lopputuloksestakin tuli hieno. Sitten päätimme lähteä ulkoileman ja kävimme lelukaupassa katsomassa leluja ja lupasin ensikerralla ostaa Peterille jonkun lelun tai tavaran, koska nyt minulla ei ollut rahaa mukana. Paluumatkalla Peter hyppi korissani ja nauroin, että jos et kohta lopeta hankin turvavyöt koriini. Kun palasimme takaisin kaohoitolalle tein Peterin kanssa spagettia ja lihakastiketta josta tuli hyvää vaikka Peter laittoikin hieman liikaa suolaa. Sen jälkeen makoilimme sängyllä ja piirsimme tekemiimme vihkoihin ja Peter sanoi, että minä saan hänen tekemänsä, koska hän ei tarvitse kahta. Sen jälkeen lähdin kotiin sillä oli jo aika myöhä.

Vastaus:

Olipa teillä mukava päivä! Saat 15 kk. ^^

Nimi: Vaapukka

07.03.2017 20:05
Oli sunnuntai ja olin huoneessani. Sitten muistin yhtäkkiä olleeni yli vuosi sitten hoitamassa kaoani Peteriä kaohoitola Candyssä. Mietin että vois kattoo löydänkö sen osoitteen ja yrittää muistella niitä aikoja. No kyllähän minä sen löysin ja samaan aikaan tuli kaveriltani viesti, että hän on kipeä eikä voi olla tänään. Huoh. Taas yksi tylsä päivä. Silloin sain loistoajatuksen. MINÄ LÄHDEN KATSOMAAN PETERIÄ!! Kello oli 11 aamulla joten selitin äidilleni kaiken ja lähdin äkkiä. Lumi oli juuri sulanut joten menin pyörällä. Kaohoitola näytti autiolta, ihan erilaiselta kuin viimeksi joka oli tosi surullista. Myös kaikki ihanat paikat sen lähellä olivat autioita. Kaohoitolan ovessa luki, että kaot on siirretty lähellä olevaan taloon, jossa joku tyyppi käy välillä hoitamassa niitä. No. Lähdin tietysti sinne. Ha perillä huomasin, että se talo ei todellakaan näyttänyt autiolta ja se oli niin iloinen näky, että melkein nauroin ääneen. Talo oli iso ja kaoilla oli omat huoneensa samoin kuin kaohoitolassa huomasin yhden huoneen ovessa Peterin nimen ja kuvan ja sydämeni hyppäsi kurkkuun kun koputin, sillä niin paljon minua jännitti Peterin tapaaminen. Ja sitten... "Sisään" kuului maailman tutuimmalta kuulostava ääni ja niin paljon minä liikutuin siitä äänestä, että aloin itkeä ja en voinut mennä sisään kun en mennyt sisään Peter tuli katsomaan kuka siellä kolkutti ja uskon, että kun hän näki minut oli hänen reaktionsa sama kuin minulla. Peter tuijotti minua ja kysyi ootko se oikeesti sä? Nyökkäsin itkuni läpi ja sieppasin Peterin syliini. Peter käski mun tulla sen huoneeseen ja se sanoi, että se on välillä muistellu millanen mä olin ja mäkin sanoin etten mä oo ikinä unohtanu sitä. Se sanoi et se haluis joskus käydä kattomassa vanhaa kaohoitolaa, mutta ei saa mennä sinne yksin. Mä sanoin, että mä tuun sen kanssa. Me pyöräiltiin sinne ja se istui mun korissa ihan niinkuin silloin ennen. Me juteltiin koko matka ja se kertoi et se oli saanut tosi hyvän todistuksen ja et se oli alkanu harrastamaan jalkapalloa itsekseen. Kaohoitolan ovi ei ollut lukossa joten menimme sisään ja juoksimme huoneellemme. Sekään ei ollut lukossa ja se oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Menimme lempipaikkaamme parvelle ja puhuimme kaikesta melkein tunnin. Siivosimme huoneemme ja kävimme leikkipaikassa, joka oli ollut aikoinaan Peterin lempipaikka. Teimme siellä kaikkia Peterin lempijuttuja kuten olimme liukumäessä. Toin myös Peterille (melkein vuoden myöhästyneen) 5-vuotis lahjan, joka oli vihko jonka olin tehnyt koulussa. Olin myös piirtänyt sinne Peterin kuvan. Tein Peterille sen suurinta herkkua tomaattimunakasta ja kävimme Peterin koululla jossa Peter näytti pulpettinsa ja kaiken mitä osasi. Olin aika surullinen kun jouduin lähtemään kotiin, mutta halasin Peteriä ja lupasin tulla taas joskus käymään.

Vastaus:

Mukavaa kun palasit! Tästä saat 20 kk.

Nimi: Vaapukka

13.11.2015 13:19
Oli perjantai ja lähdin suoraan koulusta kaohoitolalle. Onneksi ei tullut läksyä, koska silloin minun olisi pitänyt tehdä ne ensin. Nyt kuitenkin olin saanut luvan mennä heti hoitamaan Peteriä. Kaohoitolan pihassa näin paljon kaoja leikkimässä kaohippaa. Se on kaojen lempi hippa. Katselin hetken suloisia kaoja, kunnes huomasin ohitseni kirmaavan Peterin. Ai sinäkin olet mukana sanoin juuri kiinni otetulle Peterille. Joo. Kuinkas muuten kun oli niin tylsää ja kaverit pyysivät leikkimään kaohippaa niin en sitten voinut vastustaa sitä, vaikka en olekaan saanut lupaa tulla yksin ulos, mutta kun kaikilla kavereillakin oli lupa ja ajattelin vain ihan vähän ja... No niin no niin rauhoitupas nyt. Annan sinulle luvan tulla pihalle kavereidesi kanssa jos et mene pihaa kauemmaksi, minä sanoin. Päätin mennä vähän lepäämään huoneeseemme, mutta Peter ei halunnut tulla vielä. Annoin sen jäädä ulos jos se olisi varovainen ja lupasin tulla välillä katsomaan miten heillä menee. Menin kymmene minuutin päästä katsomaan ja muuten siellä oli kaikki ihan ok mutta he olivat jo tylsistyneet kaohippaan. Ehdotin että Peter voisi opettaa muille kaoille lipunryöstö-pelin ja kerroin että se oli tosi hauska peli kun Peter jäi selittämään sääntöjä muille palasin huoneeseemme. Kymmenen minuutin päästä menin taas katsomaan ja peli ei ollut vielä ohi mutta kaoilla oli nälkä. Muut kaot menivät takaisin omiin huoneisiinsa ja minä ja Peter menimme omaan huoneeseemme. Päätin tehdä kanaa ja perunamuusia. Peter piti siitä ja minä myös sen jälkeen me molemmat olimme väsyneitä. Peter meni nukkumaan ja minä luin kirjaa jonka löysin hyllystä. Päiväunten jälkeen päätimme käydä tervehtimässä Rosea. Peterkin lähti ilomielin mukaan. Matka ei ollut kovinkaan pitkä harmi vain koska Peteristä oli niin hauska istua pyöräni korissa. Koputimme oveen ja kaunis tyttö tuli avaamaan. Hän kertoi olevansa Rose. Ilmassa leijaili ihana tuoksu ja pöydällä oli juuri uunista tulleita keksejä. Maistoimme niitä ja ne olivat tosi hyviä. Emme voineet viipyä kauaa sillä kännykkääni tuli pian viesti. Se oli äidiltä piti mennä, koska tanssiharjoitukseni alkoivat tunnin päästä. Sanoin hei hei ja lähdin. Pyöräilin nopeasti kaohoitolalle ja vein Peterin sisään sanoin Peterillekin hei hei ja lähdin kotiin.

Vastaus:

15 kk. Mukavaa kun poikkesit ^^

Nimi: Sarafine

11.11.2015 15:37
Ihanaa, että sain pikkuisen kaon hoiviini♥
Olin niin innoissani, että lähin koulun jälkeen suoraan Leinikin luokse. Leinikki oli leikkipuistossa leikkimässä muiden kaojen kanssa. Heillä oli nähtävästi todella hauskaa.
- Moi Leinikki, miten sujuu? Innostelin
- Todella hauskaa! Kiljasi Leinikki.
Leinikki on aina iloinen ja hän ei todellakaan ujostele vaan tekee mitä vaan ja menee mihin vaan. Koska leinikillä on niin paljon energiaa ja hän on todella innokas, haluasin viedä hänet Cheer treeneihin. Mutta pitäähän kaonki opiskella!! Joten laitan hänet 1-luokalle. Saa nähä miten koulussa sujuu.
Annoin Leinikin leikkiä viellä muiden kanssa sillä välin kun toinen hoitaja neuvvoo minulle missä on cheer treenit ja koulu.
- Leinikki meidän pitää mennä.
- Jo nyt? Meillä on leikki viellä kesken.
- Mutta kai sinä haluat kouluun ja harrastuksiin?
- JOO! Hän huutasi.
Niinpä me lähdimme kävelemään Koululle päin.
jatkoo...

Nimi: Vaapukka

09.11.2015 19:26
Tulin koulun jälkeen väsynneenä kotiin. Oli perjantai. Kaivoin jo tylsistyneenä läksyjä esiin niitä oli tullut valtavasti. Sitten muistin että voin aivan hyvin tehdä ne huomenna. Olin saanut luvan mennä hoitamaan Peteriä iltaan asti. Lähdin heti pyörälläni kohti kaohoitolaa. Olin antanut Peterille luvan tulla yksin leikkipaikkaan jos hän vain olisi varovainen. Menin heti sinne ja siellähän se vekkuli taaskin istui juttelemassa muutamalle tyttökaolle. Peter oli ollut ihan super innoissaan kun pääsi luokalle jossa oli kaksi tyttökaoa. Menin tervehtimään kaoja en ollut nähnyt tyttöjä ennen mutta he vaikkuttivat kivoilta kaoilta. Ehdotin Peterille että voisimme yhdessä käydä tutustumassa kaohoitolan ympäristöön ja sanoin että lähellä oli kivan näköinen puisto. Aluksi Peter ei halunnut lähteä puistoon vaan jäädä uusien ystäviensä kanssa sinne mutta sanoin että näin siellä Peterin luokkakaverit. Silloin hän innostui sillä tyttöjenkin piti aivan kohta lähteä. Kun menimme puistoon ei siellä aluksi näkynyt ketään, mutta sitten puumajasta pisti esiin kaksi pientä päätä. Tytöt tervehtivät Peteriä olivathan he jo muutaman kerran tavanneet koulussa. Istuin penkille juttelemaan tyttöjen hoitajien kanssa ja he kuulemma ovat kuullet jo paljon Peteristä. Peter ja tytöt olivat olleet jo kauan puumajassa ja menin kurkkaamaan mitä siellä tehtiin. Heillä oli juuri kuulemma leikki kesken mutta suostui Peter sentään lähtemään kun kuuli saavansa tomaattimunakasta joka oli sen suurinta herkkua. Kun ruuan jälkeen palasimme puistoon ei siellä enää ollut tyttöjä, mutta Peter halu silti hetkeksi mennä kanssani puumajaan. Siellä hän kertoi että he olivat leikkineet totuutta ja tehtävää ja että toinen tytöistä oli joutunut pimimaan Peterille kukan vieressä olevalta pieneltä niityltä. Emme enää keksineet mitään joten päätimme palata takaisin hoitolalle. Siellä Peter näytti mitä oli saanut neljä vuotis lahjaksi ystävältään. Se oli Afrikan tähti-peli. En aivan muistanut kaikkia sääntöjä mutta Peter muisti ja kertoi minulle kaiken. Pelailimme hetken peliä ja sitten laitoi Peterin nukkumaan avasin kännykkäni ja aloin katsoa netfixisiä. Peter halusi herättyään myös katsoa jotain laitoi Peterille lastenohjelmia ja se jäi sängylle tanssimaan alkumusiikin tahdissa. Menin lattialle ja aloin harjoitella tanssiesitystämme. Onneksi olimme saaneet huoneen jossa oli paljon tilaa koska kotona sitä ei ollut. Ohjelman loputtua Peter tuli katsomaan harjoitteluani. Sitten Peter sanoi että se osaa hypätä ylhäältä parvelta jos otan kopin mutta siihen en antanut lupaa. Annoin Peterin hypätä portaikon puolivälistä syliini ja se meni hyvin. Kello ei ollut vielä paljon mutta alkoi jo hämärtää. Sanoin että minun olisi lähdettävä ennen kuin tulisi aivan pimeä koska pyöräni lamppu ei toiminut. Peter olisi halunnut vielä tehdä jotain mutta ymmärsi että minun olisi lähdettävä. Sanoin Peterille hei hei ja lupasin tulla taas pian. Sitten lähdin.

Vastaus:

Hieno tarina ja saat tästä 25 kk.

©2020 Kaohoitola Candy! - suntuubi.com